no jde li o celulitidu tak to spíš o 15-20 i když emě jsou 3 a ma ji na prdeli taky
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Tak to jsem zvědavá jestli někdo poradí něco fakt účinného. Pak budu potřebovat kýblové balení! Já co znám, že funguje, tak jenom pořádná RUČNÍ lymfatická masáž. A opakovat....
Tak to jsem zvědavá jestli někdo poradí něco fakt účinného. Pak budu potřebovat kýblové balení! Já co znám, že funguje, tak jenom pořádná RUČNÍ lymfatická masáž. A opakovat....
hm, to navrhnu Jarkovi. že místo sexování se u nás budou masírovat dolíčky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru