Hani, my byli odvést Lucíka do školky, na nákupu, zavolala jsem na ČEZ a zvedla zálohy na elekrtiku, na finančák už se nemůžu dovolat asi 14 dní , chvilku jsem háčkovala, ustlala jsem, vyluxovala. toť vše. a už jsem líná i psát a přemýšlet
vyhlizime bourku to je taky cinnost
tak teď jsi mě fakt pobavila doufám, že nezačne chcandit, až půjdme pro Lucinku do školk, vypadá to venku hustěěěěěěěěě
Hani, my byli odvést Lucíka do školky, na nákupu, zavolala jsem na ČEZ a zvedla zálohy na elekrtiku, na finančák už se nemůžu dovolat asi 14 dní , chvilku jsem háčkovala, ustlala jsem, vyluxovala. toť vše. a už jsem líná i psát a přemýšlet
tak teď jsi mě fakt pobavila doufám, že nezačne chcandit, až půjdme pro Lucinku do školk, vypadá to venku hustěěěěěěěěě
ja musim sklidit tady to bude coby dub
a to já jsem chtěla dneska , ale jelikož jsem si řekla, že stejně bude pršet, tak jsem se na to hezky
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
ty a lina? tak to jsem ja davno po smrti tady se dneska tak honi mraky se slunickem, ze cekam, kdy s sebou seknu, fakt, fuj, mam zase nizkej tlak. ja akorat upekla buchtu a pustila mycku, tot vse
to mi povídej... já zrušila i výlet, jak se mi nechce a víš proč, protože se mi nechce ani namalovat ksicht a umyt mastná hlava... ale jako s děckama půjdu ven, jen né moc mezi lidi
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Raduška píše:
Borůvka píše:
já žehlím, mám tu asi 200 várek, ale vůbec mě to neba...
no, to bych taky potřebovala, mám tu taky slušnou kupičku zase od soboty
já asi za 14 dní... Monče už došli tepláky i tričenka s dl. rukávem, takže jsem 2x už žehlila ráno,než jsme šly, protože to je co den, to tepláčky, no však to znáš - i když ty už máš o něco větší šikulku... Mě dost často žehlí tchýně, ale mě už je to trapné, tak jsem se na to vrhla...
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
to znám s tímhle bojuju už od pondělí...potřebuju přerovnat prádelníky-hlavně ten Leonky-je tam pekejnej bordel,že ani nemůžu nic najít a na žehlení tady mám asi 4 pračky.Zítra musím upíct nějakou buchtu-vrátí se chlap po týdnu domů a všude brajgl jak blázen..ach jo a k tomu mám zítra noční,takže v sobotu budu chodící mumie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru