Je to zase úplně nová barevná kombinace, takže jsem se na ni moc těšila. Paní má nakoupenou světle šedivou soupravičku a krásně červené bodýčko. No, a zase můj oblíbený motýlek. Ještě budu dělat 2 pidi čepičky. Ty jdou jako pomásle, nebýt té aplikace pracné
Tak prcci spinkali a já stihla i tu druhou čepulku
Přílohy:
016.JPG [ 85.19 KiB | Zobrazeno 30 krát ]
013.JPG [ 81.52 KiB | Zobrazeno 40 krát ]
008.JPG [ 96.14 KiB | Zobrazeno 28 krát ]
Naposledy upravil Raduška dne pát 13. kvě 2011 16:08:21, celkově upraveno 1
jako vždy je to nádherné!!!! I ta barevná kombinace se mi moc líbí
Marti, díky moc! Mě se ty barvičky taky moc líbí, bylo to na přání paní. a jak jsem byla nadšená, že je to zase něco novýho Musela jsem si spravit chuť a teď se vrhnu zpátky na ty šatičky
Marti, díky moc! Mě se ty barvičky taky moc líbí, bylo to na přání paní. a jak jsem byla nadšená, že je to zase něco novýho Musela jsem si spravit chuť a teď se vrhnu zpátky na ty šatičky
Tak šatičky jsou to, do čeho se ti nechce, jo? Tak to se na ně vrhni dřív, než z toho budoucí majitelka vyroste
Tak šatičky jsou to, do čeho se ti nechce, jo? Tak to se na ně vrhni dřív, než z toho budoucí majitelka vyroste
jj, šatičky. dělám v krátký době úplně ty samý. ale už je mám skoro hotový, už asi jen 5 řad a pak ty dodělávky a čepička. to už půjde rychle.
jj, šatičky. dělám v krátký době úplně ty samý. ale už je mám skoro hotový, už asi jen 5 řad a pak ty dodělávky a čepička. to už půjde rychle.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru