_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
ty ses kun - no tak tohle uz mi nikdy nehorzi nosit bikiny
mě nehrozí si kupovat nový plavky když tyhle byly tak drahý :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas takze si muzes nosit treba jeste titernejsi
no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení
kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas takze si muzes nosit treba jeste titernejsi
no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení
tak po dalsim bejbatku se za kapsu budu moct povesit na strom
Předmět příspěvku: Re: Dámy s klokaní kapsou na spodku břicha
Napsal: pát 13. kvě 2011 11:25:52
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
mám takové obyč černé a koupila jsem si normálně těhu, vůbec mě nezajímá, že nejsem (tedy teď jsem, ale nebyla jsem, když jsem je kupovala)...jenže jsem si nevšimla velikosti, je to M, což mi samo není, koukala jsem jen na košíčky D a vůbec mě to nenapadlo, takže vlastně nemám žádný...
Já mám jednodílný, ale letos se chystám koupit si taky tankiny s vysokým pasem u spodku... Co poslala Jituška, ty jsou moc hezký, ale na takové modelce, která má co dát i do vršku, já zvládnu zaplnit to ostatní, ale vršek plandá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru