A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.
no snad radej ani nepopisovat ale povisle bricho takovym zpusobem ze to s estetickym dojmem ani nemsi mit nic spolecneho jinak by cloveka kterej vidi kleplo - tak moc povisle bricho ze by se cloveku udelalo zle - spodel briska fuuuuuuuuuj tak presne to myslim - a asi pomuze jen plastika - protoze tu kuzi okolo si vytahnu snad i par cm
jo tak spravne se to jmenuje kozni previs a muj duvod je takovyhle - achjo
Kožní převis může také vzniknout po císařském řezu, kdy nad příliš pevnou jizvou vzniká kožní přebytek
mně se taky nestáhla uplně, je tam a taky, když chcu, taky si ji vytáhnu několik cm, ale není to hrozný, prostě určitě přeháníš a já se pak cítím blbě, že si dovolím jít normálně v bikinách a taky ten břuch mám hnusnej, navíc jakté kůže je tam víc, tak i vrásčitej... sakra ženská, jak to tak po sobě čtu, tak to budu muset taky schovávat.
Kožní převis může také vzniknout po císařském řezu, kdy nad příliš pevnou jizvou vzniká kožní přebytek
tak tim je vysvětlena má kapsička může za to císař a ne ta hromada uzenýho co sem snědla k obědu
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
mně se taky nestáhla uplně, je tam a taky, když chcu, taky si ji vytáhnu několik cm, ale není to hrozný, prostě určitě přeháníš a já se pak cítím blbě, že si dovolím jít normálně v bikinách a taky ten břuch mám hnusnej, navíc jakté kůže je tam víc, tak i vrásčitej... sakra ženská, jak to tak po sobě čtu, tak to budu muset taky schovávat.
i prd kostricko jen se pekne vystavuj a ja budu hledat volny takniky a nebo je koupim tehotensky a bude
Předmět příspěvku: Re: Dámy s klokaní kapsou na spodku břicha
Napsal: pát 13. kvě 2011 17:21:45
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
hany bany píše:
Borůvka píše:
mám takové obyč černé a koupila jsem si normálně těhu, vůbec mě nezajímá, že nejsem (tedy teď jsem, ale nebyla jsem, když jsem je kupovala)...jenže jsem si nevšimla velikosti, je to M, což mi samo není, koukala jsem jen na košíčky D a vůbec mě to nenapadlo, takže vlastně nemám žádný...
taky mě už napadlo pořídit si těhotenské, jen teda potřebuju vědet jestli i ten vršek když v tom není to břiško je tedy delší- já si myslím že jo?a černý?je super a kde jsi je sehnala taky by se mi hodily
No já mám (ale nemám, protože M mi není.. ) černý a na prsách je bílá vsuvka, jsou moc krásný a vůbec nevadilo, že v tom nemám pupek jako těhulka, ale škrtí mě ramínka.. Nevím kde jsem je koupila, hledala jsem na internetu a byly poslední...já je stejně budu nafocovat a prodávat, tak je dám i sem, abys mrkla...ale zatím se tu motám v běžných pracích..
tankiny...je jedno jaký, prostě tankiny....chválím až do nebo toho, kdo je vymyslel :-) a že mám převys řádnej po těch dvou špuntech...a pokaždý 30 kg navrch....
ty ses kun - no tak tohle uz mi nikdy nehorzi nosit bikiny
mě nehrozí si kupovat nový plavky když tyhle byly tak drahý :D
kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas takze si muzes nosit treba jeste titernejsi
no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení
tak po dalsim bejbatku se za kapsu budu moct povesit na strom
se z tebw teta poseruuuu ....bych tu kapsu faaakt chtela videt,ty hubenino
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.
tak s tím se ztotožňuji
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru