Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dámy s klokaní kapsou na spodku břicha
PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 13:48:25 

grapas píše:
hany bany píše:
PavlínaL píše:
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.

no snad radej ani nepopisovat ale povisle bricho takovym zpusobem ze to s estetickym dojmem ani nemsi mit nic spolecneho jinak by cloveka kterej vidi kleplo - tak moc povisle bricho ze by se cloveku udelalo zle - spodel briska :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: fuuuuuuuuuj tak presne to myslim - a asi pomuze jen plastika - protoze tu kuzi okolo si vytahnu snad i par cm :sick: :sick: :sick:

moje ploché břicho chce tenhle úkaz asi vidět :D

:smutek:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 13:54:31 

hany bany píše:
jo tak spravne se to jmenuje kozni previs a muj duvod je takovyhle - achjo :sad.png:

Kožní převis může také vzniknout po císařském řezu, kdy nad příliš pevnou jizvou vzniká kožní přebytek

mně se taky nestáhla uplně, je tam a taky, když chcu, taky si ji vytáhnu několik cm, ale není to hrozný, prostě určitě přeháníš a já se pak cítím blbě, že si dovolím jít normálně v bikinách a taky ten břuch mám hnusnej, navíc jakté kůže je tam víc, tak i vrásčitej... sakra ženská, jak to tak po sobě čtu, tak to budu muset taky schovávat. :s:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 13:56:35 

hany bany píše:
jo tak spravne se to jmenuje kozni previs a muj duvod je takovyhle - achjo :sad.png:

Kožní převis může také vzniknout po císařském řezu, kdy nad příliš pevnou jizvou vzniká kožní přebytek

tak tim je vysvětlena má kapsička může za to císař a ne ta hromada uzenýho co sem snědla k obědu

Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 14:01:54 

grapas píše:
hany bany píše:

tak tim je vysvětlena má kapsička může za to císař a ne ta hromada uzenýho co sem snědla k obědu

samozrejme ze je to i mym hroznym zranim v tehu ja vim :sad.png:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 14:02:29 

PavlínaL píše:
hany bany píše:

mně se taky nestáhla uplně, je tam a taky, když chcu, taky si ji vytáhnu několik cm, ale není to hrozný, prostě určitě přeháníš a já se pak cítím blbě, že si dovolím jít normálně v bikinách a taky ten břuch mám hnusnej, navíc jakté kůže je tam víc, tak i vrásčitej... sakra ženská, jak to tak po sobě čtu, tak to budu muset taky schovávat. :s:

i prd kostricko jen se pekne vystavuj a ja budu hledat volny takniky a nebo je koupim tehotensky a bude

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 16:41:12 

Hani, ja mam zalusk na tieto...ten vrsok spodku ( :s: ) by mal byt spevnovaci :jednicka:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=41419076&tab=1

Naposledy upravil k.ajka dne sob 14. kvě 2011 20:44:28, celkově upraveno 1

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 17:21:45 

hany bany píše:
Borůvka píše:
mám takové obyč černé a koupila jsem si normálně těhu, vůbec mě nezajímá, že nejsem (tedy teď jsem, ale nebyla jsem, když jsem je kupovala)...jenže jsem si nevšimla velikosti, je to M, což mi samo není, koukala jsem jen na košíčky D a vůbec mě to nenapadlo, takže vlastně nemám žádný... :00: :? :bll:

taky mě už napadlo pořídit si těhotenské, jen teda potřebuju vědet jestli i ten vršek když v tom není to břiško je tedy delší- já si myslím že jo?a černý?je super a kde jsi je sehnala taky by se mi hodily :a:

No já mám (ale nemám, protože M mi není.. :§) ) černý a na prsách je bílá vsuvka, jsou moc krásný a vůbec nevadilo, že v tom nemám pupek jako těhulka, ale škrtí mě ramínka.. Nevím kde jsem je koupila, hledala jsem na internetu a byly poslední...já je stejně budu nafocovat a prodávat, tak je dám i sem, abys mrkla...ale zatím se tu motám v běžných pracích.. :?

http://mazelboruvka.blog.cz/galerie/nausnice
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=94994

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 20:12:51 

tankiny...je jedno jaký, prostě tankiny....chválím až do nebo toho, kdo je vymyslel :-) a že mám převys řádnej po těch dvou špuntech...a pokaždý 30 kg navrch....

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 13. kvě 2011 21:40:09 

hany bany píše:
grapas píše:
hany bany píše:
grapas píše:
hany bany píše:
grapas píše:
bikiny :D
http://www.oneill.com/#/women/europe/co ... up_b/9010/
už několik let ta samá velikost jen povoluju šnurky :D

:s: ty ses kun - no tak tohle uz mi nikdy nehorzi nosit bikiny :smutek:

mě nehrozí si kupovat nový plavky když tyhle byly tak drahý :D

kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas :bll: :bll: :bll: :bll: takze si muzes nosit treba jeste titernejsi :ne:

no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení

tak po dalsim bejbatku se za kapsu budu moct povesit na strom

:s: :s: :s: se z tebw teta poseruuuu :s: :s: :s: ....bych tu kapsu faaakt chtela videt,ty hubenino :ne:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 14. kvě 2011 20:33:57 

PavlínaL píše:
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.

:jednicka: tak s tím se ztotožňuji :s: :jednicka:

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]