Chci se zeptat, nevíte co na to? brala jsem homeopatika, ale jak jsem přestala, tak dneska zase mega mlíka, až jsem měla mokrý pyžamo, tak jestli jsou nějaký bylinky nebo něco???
a proč jsi šári musela přestat?Jinak nevím, jen zkusit pít míň, aspoň na začátek.V lékárně ti neporadili?
Bylo toho víc, trvá to už celých 8 měsíců a už jsem to nedala - plísničky, záněty, prasklé bradavky krvavé, prostě na 8 měsíční mimino trošku moc věcí a já už na to dál neměla sílu, navíc jeho to kojení nikdy moc nebralo.
Pechy píše:
Renatamor píše:
Pechy píše:
Renatamor píše:
mě psala gynekoložka, ale nakunec nebyly potřeba, protože jsme přestávaly postupně a mlíko se přestávalo dělat, ale to bylo dětičkám víc
mě se pro prášky nechce, chtla jsem něco přírodního. Já bohužel postupně nemohla...
a proč jsi šári musela přestat?Jinak nevím, jen zkusit pít míň, aspoň na začátek.V lékárně ti neporadili?
Bylo toho víc, trvá to už celých 8 měsíců a už jsem to nedala - plísničky, záněty, prasklé bradavky krvavé, prostě na 8 měsíční mimino trošku moc věcí a já už na to dál neměla sílu, navíc jeho to kojení nikdy moc nebralo.
tak to je mě líto, někdy se to tak blbě semele a člověk s tím nic nenadělá.
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Registrován: stř 28. led 2009 19:35:56 Příspěvky: 1308 Bydliště: Vysočina
Pechy píše:
Renatamor píše:
Pechy píše:
Renatamor píše:
mě psala gynekoložka, ale nakunec nebyly potřeba, protože jsme přestávaly postupně a mlíko se přestávalo dělat, ale to bylo dětičkám víc
mě se pro prášky nechce, chtla jsem něco přírodního. Já bohužel postupně nemohla...
tak to opravdu nemá cenu lámat přes koleno a za každou cenu nutit,měla by sis to užívat a ne se takhle trápit Zuzanku to kojení přestávalo bavit kolem 10.měsíce,takže jsme postupně přestávaly,až se přestalo dělat mlíko úplně,ale já spíš mívala problém opačný-brala jsem homeopatika na podproru laktace,ale takhle najednou nevím ,jestli nechceš prášky,tak asi stahovat a trochu odstříkat,aby nebyl zánět,jinak mě nic nenapadá držím palce
tak to neporadím s tím zkušenosti nemám a doufám, že to tak ještě rok nebudu muset řešit.jinka když jsem přesatala poprvé kojit tak přestalo téct samo a můžu se zeptat proč už necheš kojit?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru