Předmět příspěvku: Jak to ta naše Rozinka skoulela na technický :-)
Napsal: čtv 23. čer 2011 10:52:23
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Holky v úterý jsem měla jet na technickou, ale pár dnů mi autíčko vydávalo prapodivný zvuky, tak jsem si říkala to neprojde- navíc začalou kouřit jak divý. Jedu před technickou ještě ke švárovi do servisu a on abych to hlavně odstavila a nejezdila s tím. Tak vyrazím na tu technickou, mám to 200metrů a říkám si, no co tak mi řeknou co musím a nemusím... Naše Rozinka skoro nepláče, ale tam jsme dorazili a ona spustila koncert, plakala tak usedavě, až ukápla slza i mě. Tetky věřte nevěřte, chlapi byli úplně paf, ani auto nestartovali, jen vždy naběhla partička servisáků i ostatních řidičů a odtáhla ho v tichosti přes stanoviště, ještě jí s tím autem houpali, aby přestala plakat. Jen co nám tam nalepili zelenou a červenou, že jsem prošla a já vyjela z boxů a měla si počkat na papíry, tak naše mladá na mě mrkla, usmála se a usnula jak naděl. No coment. Auto jsem smozřejmě předala se smíchem švagrovi k opravě, ale už tam nemusím
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru