Registrován: čtv 29. led 2009 23:03:11 Příspěvky: 6392 Bydliště: Písek
tak i my už jsme na to vlítli od včerejšího večera jsem ofiko snažilka zatím to nijak nelámeme přes koleno, v srpnu máme svatbu , v září jedem na dovču do Itálie, tyhle věci bych klíďo absolvovala ještě jako netěhule, ale když se do tý doby zadaří, zlobit se nebudem
tak i my už jsme na to vlítli od včerejšího večera jsem ofiko snažilka zatím to nijak nelámeme přes koleno, v srpnu máme svatbu , v září jedem na dovču do Itálie, tyhle věci bych klíďo absolvovala ještě jako netěhule, ale když se do tý doby zadaří, zlobit se nebudem
super,držíme palečky ať se brzo zadaří
_________________ http://simpina.mondozoo.com _________________ Zdravotní sestra,nyní na mateřské ,,dovolené"
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Holky, a já jsem se rozhodla...po dvouměsíčním neúspěchu... začala jsem držet dietu a rozhodla jsem se nejdřív zhubnout. Navíc jsem začala hledat práci takže mimi se bude muset odložit. V té situaci jaké jsem mi to až tak nevadí. Navíc nejsem až tak stará, takže si pořídíme druhé mimi až posléze. Takže se odhlašuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru