Já Peti,hlavně v době těhotenství a pak po porodu.......pak se to docela dalo a ted zase.Dřív jsem s nima chodila vše možně-rehabky,elektrika,parafín,masáže....jnže nic nepomohlo! Už jsem byla fakt zoufalá,omdlévala od boleti bo jsem měla v hajzlu jak bederní,ale hlavně hrudní a krční a byla mi doporučená fyzioterapeutka,která mě konečně po x rokách zbavila sice jen třeba na půl roku od bolestí,ale zbavila!
no to jsi mě moc nepotěšila... to jsem zvědavá, co se mnou bude ale díky Petí
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
mě teď strašně bolí v kříži, v noci jsem málem plakala... ale to proto, že jsem těhu, jinak musím zaklepat a tyto problémy nemám, ale co znám lidi, tak vždycky mluví o hrozných bolestech... tak držím pěstí, ať opichy pomůžou..
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
spíše s krční páteří, občas mne bolela i hlava.... naštěstí jsem začala chodit na masáže a dobrý. Asi mám dobrého maséra, každopádně 2 měsíce mne hlava ani krk nebolel Přeji, ať jsi brzo fit
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
PjóDatlé píše:
Petruse333 píše:
Já Peti,hlavně v době těhotenství a pak po porodu.......pak se to docela dalo a ted zase.Dřív jsem s nima chodila vše možně-rehabky,elektrika,parafín,masáže....jnže nic nepomohlo! Už jsem byla fakt zoufalá,omdlévala od boleti bo jsem měla v hajzlu jak bederní,ale hlavně hrudní a krční a byla mi doporučená fyzioterapeutka,která mě konečně po x rokách zbavila sice jen třeba na půl roku od bolestí,ale zbavila!
no to jsi mě moc nepotěšila... to jsem zvědavá, co se mnou bude ale díky Petí
Já vím Peti,že jsem moc nepotěšila,ale chtěla jsem Ti tím říct,pokuď máš možnost najdi si fyzioterapeutku a nejlépe tu,která umí Mojžíšovu metodu a nápravu páteře přes konečník!Jo zní to hrozně,ale zaručeně to pomůže
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
PjóDatlé píše:
už mě bolí tak strašně dlouho a teď druhý den už tak moc, že jsem se konečně po několika měsících odhodlala a zavolala Dr. Zítra přijede moje mamka, pohlídá kluky a já jedu na opich, pošle mě prý na RTG a další vyšetření... tak jsem zvědavá, jaký bude ortel....¨
Má tady některá z vás taky problémy se zády?
no konečně drahoušku,už to bude lepší,mě bolí záda od prsou,ale to asi nebude ono co ,tak ať to dopadne co nejlíííp
já mám taky v prdeli plotýnku a došlo to tak daleko,že nechodím.Byla jsem 10 dní na kapačkách a dneska mne čeká Hradec a bud si mě tam nechají hned a nebo dostanu termín operace drž se a upaluj k neurologovi
Tak to ti nezávidím a přeju at to brzy přejde.já mám na bederní páteřáí takovou bouli, která bolí fur a víc při námaze a jelikož už to není tak zlý jako v těhu tak se nemůžu dokopat k dr.
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru