Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Peti mě teď taky bolí děsně záda, ale teprv tak dva dni... nikdy jsem problémy neměla....ale já simyslím že to mám z toho jak lezu do studeného bazénu..jsem vodní živel...a vlezu i do 19° vody :-) takže nakonec možná tu nemoc zad po mateřské nebudu muset ani hrát :-D
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
MarcelaK píše:
Peti mě teď taky bolí děsně záda, ale teprv tak dva dni... nikdy jsem problémy neměla....ale já simyslím že to mám z toho jak lezu do studeného bazénu..jsem vodní živel...a vlezu i do 19° vody :-) takže nakonec možná tu nemoc zad po mateřské nebudu muset ani hrát :-D
Marcel, vlézt do takové vody, tak mi upadnou nohy
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Motyčka píše:
MarcelaK píše:
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
martina79 píše:
já mám taky v prdeli plotýnku a došlo to tak daleko,že nechodím.Byla jsem 10 dní na kapačkách a dneska mne čeká Hradec a bud si mě tam nechají hned a nebo dostanu termín operace drž se a upaluj k neurologovi
Souhlasím s Tebou,na tohle neurologa,líp jak ortopeda A Tobě Marti ať to dobře dopadne Plotýnky jsou hrozná svině
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
já mám taky v prdeli plotýnku a došlo to tak daleko,že nechodím.Byla jsem 10 dní na kapačkách a dneska mne čeká Hradec a bud si mě tam nechají hned a nebo dostanu termín operace drž se a upaluj k neurologovi
Souhlasím s Tebou,na tohle neurologa,líp jak ortopeda A Tobě Marti ať to dobře dopadne Plotýnky jsou hrozná svině
neurolog bude taky, ale nejdřív ten ortoped, protože ty kyčle jsou spouštěč všeho v mém případě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru