Reni, už jsem to tu někde psala. Taky moc nevím, ale chtěla bych pro něj kasičku, nějaké puzzle, asi letadýlko na baterky nebo na setrvačník a chtěla bych to velké pěnové puzzle, které slouží pro autíčka jako silnice :-)
jani a máš někde odkaza na to pěknové puzzle jako silnice
jenze babicka s dedou to privezli z dovolene tak mam po darku ale muzu doporucit stepka to miluje
ježiš to je krásný, díky za tip, mám další dárek k Vánocům
prvnich par dni s nima i chodil spat
jak je to auto velké Hani? To věřím, je úžasnééééééééééééé
na vysku trochu vic nez krabice od mlika takze neni zase takovy prcek a hlavne jak tam mackne to tlacitko a popelnice se sama vysype to primo sili blahem
jenze babicka s dedou to privezli z dovolene tak mam po darku ale muzu doporucit stepka to miluje
ježiš to je krásný, díky za tip, mám další dárek k Vánocům
prvnich par dni s nima i chodil spat
jak je to auto velké Hani? To věřím, je úžasnééééééééééééé
na vysku trochu vic nez krabice od mlika takze neni zase takovy prcek a hlavne jak tam mackne to tlacitko a popelnice se sama vysype to primo sili blahem
skvělý, fakt díky za tip, moc se mi líbí a Matý popeláře miluje!
Reni, už jsem to tu někde psala. Taky moc nevím, ale chtěla bych pro něj kasičku, nějaké puzzle, asi letadýlko na baterky nebo na setrvačník a chtěla bych to velké pěnové puzzle, které slouží pro autíčka jako silnice :-)
jani a máš někde odkaza na to pěknové puzzle jako silnice
také by mně zajímalo to puzzle jako silnice
_________________ _________________ maminka na plný úvazek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru