Holky mate nekdo pro prcky na zahrade vodni skluzavku?my jsme dostali od tchanovcu ale nejak nevim jestli to nebude pro toho naseho raubire jeste velky harakiry - sice tam u toho budem porad nekdo s nim to je jasna vec jenze mi to prijde o puseeeeeeeeenku no
kdo by se chtel kouknout je to tahleta aspon podle krabice
spis ze by na tom radil jak blazen ale tak to je na takove veci asi normalni ja vim jen jsem spis chtela vedet jestli to ty deti bavi protoze nekdy poridim neco zaruceneho z ceho jsem poprdena i ja a on se na to ani nepodiva
jeee tetaa to bych taky chtelaaaaa ....kdy budete instalovat?...bych ti tam poslala ty nase dva rafany,bys potom videla jak se blbne je Štepa proti nim uuuplnej
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
hany bany píše:
Holky mate nekdo pro prcky na zahrade vodni skluzavku?my jsme dostali od tchanovcu ale nejak nevim jestli to nebude pro toho naseho raubire jeste velky harakiry - sice tam u toho budem porad nekdo s nim to je jasna vec jenze mi to prijde o puseeeeeeeeenku no
kdo by se chtel kouknout je to tahleta aspon podle krabice
jj máme ji, ale Vojta na ní jezdí z mírného kopečku, ještě není schopen pochopit že se musí rozběhnout a lehnout na břicho, mám spíš i strach že by mu ujely nohy a zlámal by se...jinak si to užívá ;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru