Poradíte někdo, co to může být a jak se toho zbavíme? Emě se asi před dvěma měsíci začala dělat vyrážka kolem pusy. Nezhoršuje se a ani se nikam "nestěhuje", ale stále se ve stejné intenzitě vrací. Je vo vždy taková ohraničená červená mapa s krupičkou hned vedle pusinky. Mažeme to Lipobase a vždycky za den dva to mizí a za nějaký ten den to má zpátky...
tak nepoznám jak to vypadá,ale podle popisu by to mohla být lišej,nevím jak se to říká správně,má to můj syn a dcera i manžel,k doktorce zajdi,ale ono to většinou zmizí samo,jen musíš mazat. Jinak se ta potvora dělá po celém těle. Ale jak říkám nejsem si jistá jestli je to podle fotky to samé co máme my .Tak hodně štěstí
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
mě jediné, co napadlo, jestli to není alergie na nějakou potravinu. Kamča, když byla malá, tak měla podobnou vyrážku kolem pusy, pak to zas zmizelo. Ale bude nejlepší zajít k pediatrovi, ten ti určitě poradí...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Justýna to měla jako mimčo zhruba od 6 do 10 měsíce. Mazali jsme vším i kortitkoidy, po těch to zmizelo, ale jak jsme přestali, tak se to zase objevilo. Jinak to pak asi vymizelo samo.
Péťo, mohl by to být začátek ekzému, Lucince se to taky objevilo první na tvářičce Může promazáváním právě mizet, ale pak se zase objevit. byli jste u dr? jak jste dopadli?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru