..a trošku informací. Snad se na mě ostatní nebudou zlobit, ale já prostě musím hlavně kvůli Monče, která už si několikrát posteskla, že tu nejsem víc a což mě už poněkolikrátý hrozně moc potěšilo, díky moc Moni! No a jak se tedy máme? Krom toho, že jsou teď prcci nemocní, tak nás s Pepánkem čeká v říjnu vyšetření na endokrinologii kvůli růstovému hormonu. Paní doktorka nás tam posílá zatím pro jistotu, že je vše v pořádku, protože to zatím vypadá, že je drobnější po mě. Štítnou žlázu má v pořádku, alergie na lepek se neprojevila akrevní obraz jsme měli naposledy ukázkový. Ale to víte, jako každá mamka se občas trápím, jestli je vše ok.Te´D momentálně přesně nevím, ale ještě nedávno neměl ani 10 kg a máme cca 85 cm. Zato Lucinka je "tabulkově" přesná, je moc šikovná, začínáme trénovat už předškolácký věci, čeká nás zápis. ach jo, fakt šíleně to letí.
Všchny Vás moc zdravíme a posíláme vám pár aktuálních foteček - jedna paní fotografka, které jsem háčkovala čepičky na focení miminek, nám udělala nádherné fotečky, už se moc těším, až budou všechny :-)
Naposledy upravil Raduška dne sob 15. zář 2012 0:07:46, celkově upraveno 1
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Radu, moc díky za hezká slova. Pro mne jsi Ty taková srdcovka Myslím, že Pepánek je prostě malý po Tobě a určitě se ještě časem vytáhne. Můj brácha byl ještě do 16-ti nejmenší ve třídě a pak najednou hrozně vyrostl. Dnes měří 185 cm, takže chlap jak hora. Ikdyž tedy jen co se týče výšky. Jinak je spíš jak z Dachau Fotky jsou krásné. Já jsem zatím Kamču nenachala profesionálně vyfotit a trochu je mi to líto. Navíc jeden z mých ex se profesionálně živí focením, takže bych ho klidně mohla oslovit. Jenže druhá věc je, jestli ho vůbec chci vidět.... asi nee
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Motyčka píše:
Radu, moc díky za hezká slova. Pro mne jsi Ty taková srdcovka Myslím, že Pepánek je prostě malý po Tobě a určitě se ještě časem vytáhne. Můj brácha byl ještě do 16-ti nejmenší ve třídě a pak najednou hrozně vyrostl. Dnes měří 185 cm, takže chlap jak hora. Ikdyž tedy jen co se týče výšky. Jinak je spíš jak z Dachau Fotky jsou krásné. Já jsem zatím Kamču nenachala profesionálně vyfotit a trochu je mi to líto. Navíc jeden z mých ex se profesionálně živí focením, takže bych ho klidně mohla oslovit. Jenže druhá věc je, jestli ho vůbec chci vidět.... asi nee
Moni setkání s ex bych zkousla .....za ty fotečky malé to stojí
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Raduško fotečky jsou nádherný Pípulka je drobeček, ale určitě to dožene. Michalka má teď 20 m a pořád ještě nemá ani deset kilo a má max. 80 cm, takže tak nějak počítám, že s přibíráním půl kila za půl roku jak to bylo minule na tom bude tak nějak jak to tvoje zlatíčko. Ale neboj, určitě za tím nic nebude
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
ahooooj radus, drzim palce, at jsou deticky zdrave a co se tyce pepci, nejspis bude drobny po tobe , kaja je taky drobek, dr. si nas hlida, holt nemuzeme mit obry drzim palce, at vse dobre dopadne a krasny fotky!!
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
už teď růstový hormon? Kámošce synovi to dělali až ve 12ti, prý to dřív nemá smysl, tak jsem překvapená!! Držím pěstí, ať je ok... Kočina tvoje je úžasná, krásné fotečky!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru