Předmět příspěvku: Re: Stomatitida....máte s tím někdo zkušenosti?
Napsal: úte 11. říj 2011 20:10:05
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Holky díky moc za názory...vše vyřídím Já právě dneska taky dohledala,že je dobrá genciálka a tak to maže malému s ní...tu mastičku co jí dala dr. malej odmítá
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
tak my to měli minulý týden, taky ze školky, ale neměl toho až tak moc, no na bolest jsem dávala Nurofen, pak nějaký nejnovější gel, co nám nabídli v lékárně a vitamín B. Tak do 5 dnů to bylo dobrý. Tak ať jsou brzy fit
Napsal: čtv 13. říj 2011 10:13:29
lulisek píše:
tak my to měli minulý týden, taky ze školky, ale neměl toho až tak moc, no na bolest jsem dávala Nurofen, pak nějaký nejnovější gel, co nám nabídli v lékárně a vitamín B. Tak do 5 dnů to bylo dobrý. Tak ať jsou brzy fit
Díky díky...předala jsem informace
ahojky, nevím co to bylo, jak se to odborně nazývalo, ale Viky když měla rok a čtvrt, měla celou pusinku aft, na dásnech, na jazyčku po bocích v pusině a vylezlo ji to i ven na rtíky, 12 neskutečně dlouhých dní, doktorka nám dala jen genciálku a nějakou mast,na znecitlivění, kterou jsem ji to měla mazat před jídlem, aby se vůbec najedla... ale bylo to k prdu... prý se to musí přetrpět, trvá to tak těch dvanáct dní, než se to ztratí, Viky bohužel skoro nic nejedla od bolesti, chodili jsme několikrát týdně píchat do nožiček vitaminové injekce.... šli ji vidět žebra... děs, ale opravdu se to po těch dvanácti dnech ztratilo...
Napsal: čtv 13. říj 2011 20:34:20
coopis píše:
ahojky, nevím co to bylo, jak se to odborně nazývalo, ale Viky když měla rok a čtvrt, měla celou pusinku aft, na dásnech, na jazyčku po bocích v pusině a vylezlo ji to i ven na rtíky, 12 neskutečně dlouhých dní, doktorka nám dala jen genciálku a nějakou mast,na znecitlivění, kterou jsem ji to měla mazat před jídlem, aby se vůbec najedla... ale bylo to k prdu... prý se to musí přetrpět, trvá to tak těch dvanáct dní, než se to ztratí, Viky bohužel skoro nic nejedla od bolesti, chodili jsme několikrát týdně píchat do nožiček vitaminové injekce.... šli ji vidět žebra... děs, ale opravdu se to po těch dvanácti dnech ztratilo...
Chuděrka malá ....dneska psala,že už to mají oba na ústupu,že je už lépe
Napsal: čtv 13. říj 2011 21:06:24
Borůvka píše:
jo Péti a ještě jsme dostali B- komplex, ten je právě mimo jiné na afty..tak snad něco pomůže, nám pomohlo...
Děkuji...to jsem jí radila jako první,ale jejich dr.říkala,že prý koupit a dávat jen když nebude chtít jíst,tak jsem jí napsala,že jak chce,ale že bych ho malému teda určitě koupila a to i vitamín C
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru