Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Tak holky, kamárád nám doporučil pána, který hledá geopatogenní zóny v bytě a odstraní je...je starší pán a dělá to zadarmo, i čte z ruky a podobné věci... Mě to bylo jedno, ale mužskej mu dnes volal a on se tedy sekl, řekl mu, že máme dva kluky, ale asi za to nemůže, protože Monča za kluka vydá.. a, že já jsem nemocná, ale to by nerad po telefonu ( to nemohl vědět, že jsem měla mrtvici) , ale prý ať se nebojí, že to bude dobré a , že vdovec brzy nebude. jen, že nemám chodit k léčitelům, že mi můžou pomoci jen doktoři...tak se na něj začínám i těšit... Máte někdo zkušenost?
Jo dostal se k tomu díky nemoci, že mu nikdo nepomohl, tak šel za léčitelem a ten mu vynadal, že on sám je léčitel a že má pomáhat lidem a ne chodit po jiných...
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
zabka píše:
ahojky, tak to mě taky zajímá, věřím na to. třeba můj taťka umí hledat proutkem vodu. fakt to funguje. .
no někd ten dar má...já jenom nemám ráda, když někdo tvrdí, že se vše dá vyléčit přírodně, jsou věci, ke kterým je nutné mít doktory, ale jinak jsem pro přírodní cestu taky.. A líbí se mi, že pán to dělá zadarmo, jen chce pomáhat...a to mě zaujalo nejvíc.. "dostal sem dar a podělím se o něj.." jsem zvědavá...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru