Registrován: sob 31. led 2009 22:02:17 Příspěvky: 18803 Bydliště: Mladá Boleslav
Já se moc těším- hlavně kvůli prckovi. Už nakupuji. Péct chci, ale jako každý rok z toho vždy sejde kromě prcka by to stejně nikdo nejedl, já po málu a chlap též. A s úklidem jsem to taky nijak nepřeháněla
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
už jsem měla koupený jeden dárek pro bráchu, ale nakonec ho dostal k svátku jinak začínám přemýšlet, co koupit ostatním s jídelníčkem si starosti nedělám, buď budeme u mamky nebo u skorotchánovců, takže co nám dají, to sníme a nepeču, dostávám od výše zmíněných - to jsem si to uměla zařídit, co?
tak dárky ... pro Matýska už mám nakoupeno a ještě pár maličkostí a to i Tomáškovi, manželovi už mám vybráno jen musím koupit a tchánovcům kupujeme společně se švagrovou ... jinak úklid to co zvládnu s těma raráškama za zadkem to bude a jídlo bude klasika jen Tomášek bude mít změnu na Vánoce začne s příkrmy, takže bude mrkvička a kašička a cukroví jen po trošce, ale perníčky už se budou péct o víkendu
Tak dárky mám zčásti. Hlavně pro prcky. A véča klasika hrachová polívka. salát, kapr nabo filé. Cukroví peču se svojí bábi. A Filípek dostane brambor a mrkvičku. Ted už zkoušíme a mrkev mu jede víc jak brambor. A jinak pohoda klídek, vánoce jsou hlavně pro děti.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já už taky pomalu nakupuju, ale dopis jsme ještě nepsaly...moc se těším, tentokrát budeme 4 a to bude bezva... prcek už se směje nahlas, tak myslím, že vánoce budou šťastné a veselé...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Zatím jsme ve fázi debat. Kamča by letos chtěla snad úplně všechno, co vidí v televizi nebo co mají její kamarádky Neustále jí vysvětluji, že všechno nemůže dostat, neb i ostatní děti také musí dostat nějaké dárečky. Dopis jsme zatím spolu nenapsaly, ale Kamča o tom mluví každý den - asi má strach, aby na ní Ježíšek nezapomněl , takže psaní nás asi brzo čeká. Dárky koupené nemám, ale už mám představu, co bych chtěla nakoupit. Letos mne i čeká pořádné pečení a vaření, protože na rozdíl od jiných let budeme na Štědrý den doma a ráda bych kdyby dorazili i tchánovci. Tak uvidíme, jak všechno zvládneme...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
darky uz mam asi pro vsechny, jeste chybi par drobnosti, ale zadny velky veci. letos fakt prachy nejsou, ale myslim,ze vsem udelam radost. opet to bude u nas doma s tchyni a svagrem, opet jsem si prosadila cesky bramborovy salat ale vazne uvazuju ze misto ryby udelam rizky, tchyne je proste neumi jako ja, furt je ma pripaleny vubec mi ten blazinec nevadi, naopak a hlavne se uz fakt moooc tesim, s dvema rarasky, Nojik uz konecne chape, ze chodi jezisek, ve skolce to taky hodne resi - advent a tak, jsem jak mala
tak já jsem se těšila, že budeme na vánoce v domečku a nestihne se to, tak jsem tak stráááááááááááááááááááááááááášně zklamaná , že bych se nejraději na všechno vykašlala, hlavně mě vyloženě sere, že budu uklízet tady i tam jinak, část dárků mám už nakoupených nebo objednaných, ještě se chytám něco dětem ušít do nových pokojíčků.Cukroví pečeme a dětičkama, letos mám 3 nová vykrajovátka a zkusím zase jiné druhy, peču kolem 20 a ještě nepečené.Papíry a další už mám taky, dneska v lidlu koupil manža svítícího soba, nové dekoračky a svíčky na věnec.Letos dostanou ratolesti nové adventní kalendáře, objednala jsem všem stejnou látku jen v jiné barvě ale vzhledem ke stavbě budou dárky rozhodně slabší, ale nedá se nic dělat
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru