Nevite nekdo jak je to s kourenim ve spolecnych prostorach, jestlize v domovnim radu je jasne napsano, ze je to zakazane? Mam totiz o patro niz souseda, ktery chodi na chodbu kourit a ja to citim az v obyvaku...proste sileny!!! Uz sem mu to byla nekolikrat rikat at si chodi na balkon a nic...ma ze me s prominutim pr....el !! Nejdriv slusne, ted uz sme stekala a nic.... zajimal oby me jestli nevite zda-li by se proti tomu dalo nejak zakrocit.....
Nekouříš? Že by sis mu nějak šikovně stoupla před byt, aby věděl jaké to je. Nebo vždycky, když bude na chodbě kouřit, vyjdi na chodbu, zapískej na píšťalku a zase zavři dveře
Předmět příspěvku: Re: Poradte! Koureni ve spolecnych prostorach...jak na ne
Napsal: pon 14. lis 2011 8:57:59
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
já kouřím a přesto mi vadí když jsme u tchánů a někdo hulí na chodbě a jde to do bytu nevím co poradit, řešila bych to přes domovníka... nějaké naschvály si myslím nemají nějak moc cenu, aby to nebylo ještě horší
holky, tady kazdej mlci...stezuji si jen za rohem, ale rict mu to narovinu nebo jit proti nemu to nee!!! Jako ja lezla treba 3 krat za vecer na nej a uz to vzdavam pac je to bezvysledne ma ze me prote pr...l! A balkon u bytu ma, ale proste tam nepujde....
Předmět příspěvku: Re: Poradte! Koureni ve spolecnych prostorach...jak na ne
Napsal: stř 16. lis 2011 19:49:24
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
já bych se obrátila ma společenství, u nás se o to stará více lidí, ale jedna paní je hlavní a za ní bych šla, to přeci není možný, aby ti smrděl byt, když nekouříš a máš malýho cvrčka...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru