tak jsme si mysleli, že už na vánoce budeme ve svem novém domečku ale bohužel to tak asi nebude . Mysleli jsme si, že když už nám vykopali přípojku elektřiny tak že už jen zapojí elektroměr a budeme ji mít ale dneska volala paní z EONu, že napřed si oni musí přípojku převzít (to bude příští středu) a pak to musí stavební úřad zkolaudovat a mají na to 30 dní to znamená jak znám náš zasra.. stavební úřad tak to nechají až na ten 30 den což je 23.12 takže do vánoc už nás nikdo nepřipojí takže to vidím až po novém roce pardon za román ale musela jsem se vypsat ty zasrané úřady
tak to mě mrzí, ale třeba budou rychlí, protože budou chtít mít před vánocema dovču a čistý stoly kdyby jo, tak pak volej na eon a upros je, ať ti to zapojí co nejdřív, před vánocema se lidem snaží vycházet vstříc
tak to mě mrzí, ale třeba budou rychlí, protože budou chtít mít před vánocema dovču a čistý stoly kdyby jo, tak pak volej na eon a upros je, ať ti to zapojí co nejdřív, před vánocema se lidem snaží vycházet vstříc
no EON to asi bez kolaudace nepřipojí ale budeme prosit na stavebním úřadu i když moc neradi
zuzinek.. píše:
Zdenča V. píše:
no EON to asi bez kolaudace nepřipojí ale budeme prosit na stavebním úřadu i když moc neradi
no já jsem to tak myslela, že když vám to udělá včas ten stavební úřad, tak eon to dokáže zmáknout během pár dnů, když je vše nachystaný...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru