takže kdo opět neví.. vzalo to rychlý spád.. minulý úterý jsme zjistili že problémy jsou neřešitelné takže sem začala balit, ve středu mi odjela polovina věcí k mamince v autě ségry přítele , v čt sem dala výpověď a v pátek sem se odstěhovala. no a v pondělí si vyřídila trvalák atd... a ve středu se nahlásila na pracák... takže jsem bez práce bez školky a k tomu všemu mě 30. čeká soud o zvýšení alimentů s ex....no nejsem už vůbec na prášky z toho všeho... navíc odchod probíhal tím stylem že ráno Rosťa řekl jen tak čus.... takže kdo neví jak se končí vztah co trval 2,5 roku kde se z neznámého stal otec vašeho dítěte tak tak to .. pak ješte jen sms klíče hoď do schránky.....Rozárka ta to zatím nějak nebere ještě ani jednou se neptala kde je táta, jen se ptala na Arušku což je fenka co jsme měli .... ale tak máma má dvě fenky Rhodéského ridgebacka takže o zábavu postaráno je.. no v úterý přijde paní z péče o dítě , musím uvést změny ohledně adresy, a poměru v bydlení atd... no roste doufám že po novém roce už se kurňa štěstí taky na mě a Rozi usměje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru