Ach jo, tak jsme zpět z 3měsíční prohlídky. Peťulka má pouze 4,53 kg a 62 cm Za měsíc navrch 250g..zkusili jsme zvážit před a po kojení a vysosne jen 40ml..asi se mu to blbě tahá nebo se mu nechce..takže zkusím kojit při každém papu z obou prsů a snad to zabere, jinak bysme museli přikrmovat..kluky jsem kojila oba do roka a mléka mám dost, tak asi je jen líný.. Jinak je klouček zdravý, veselý a začíná ovládat ručičky, které taky neustále žužlá!
Iren určitě to zvládnete, zkus to z obou a uvidíš ... my jsme teď taky měli takové období kdy pil z obou, ale u nás to bylo spíš hladem držím palečky jinak kluci jsou na fotečkách úúúúúúúúžasní
Iren určitě to zvládnete, zkus to z obou a uvidíš ... my jsme teď taky měli takové období kdy pil z obou, ale u nás to bylo spíš hladem držím palečky jinak kluci jsou na fotečkách úúúúúúúúžasní
krásní kluci a přeju ať se Peťka rozpapá a jsou si s Jeníčkem moc podobní
Snad to nezakřiknu...zatím se nám daří a papá hezky z obou! Tihle dva se nezapřou, to říká každý...a já jsem ráda! Ty Tvoje dětičky by byly taky jako dvojčátka..nebýt té jedné drobnosti!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru