Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Přišla bída na Kozáky Kamča má první ATB... je vidět, že školka opravdu prověří i velmi odolné děti Má zánět středního ucha, pro jistotu v obou uších. Dnes jsme byli na pohotovosti, kde dostala ATB, ale vypadá to, že už je jí lépe, protože začíná řádit jak černá ruka. Je fakt, že má za sebou několikahodinový denní spánek, takže evidentně nabrala novou sílu Chtěla jsem se zeptat, jaký bývá průběh? Kamča měla teplotu, ale tu už teď nemá, má trošku rýmu, ale jinak jí nic není.
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Od vlastních dětí tuto zkušenost naštěstí nemám, ale když jsem byla jako au-pair, tak jedno z dětí mívalo záněty několikrát za rok, průběh býval většinou rychlý, teplota maximálně první den, trochu rýma, někdy ani to ne, jen si stěžoval, že ho bolí ucho. Toto období trvalo od 3 do 6 let, pak to přestalo a od té doby nic. Tak ať jste brzy zdravé.
_________________ _________________ doma s Klárkou a Markétkou
tak nám to jednou píchali a pak byl hned dobrej a jednou jsme měli ATB a to byl taky během dne až dvou dobrej ale rádo se to vrací tak přeju ať je brzo dobře
prejeme at ste brzy fit .....u nas to miva horsi prubeh,vysoka horecka a skoro do hodiny hrozny bolesti.Petula na to trpi od mala,kazdej rok mu je pichaj,loni obe najednou ....tak doufam,ze letos uz to da pokoj
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
děkuji všem... Kamča už je v pohodě. Má lehkou rýmu, takže nebýt antibiotik mohla by jít do školky.... takhle bude řádit doma. Jsem ráda, že je jí dobře a doufám, že se záněty nebudou opakovat. Já i manžel jsme měli v dětství uši píchané několikrát, tak se trochu bojíme, aby Kamča na to netrpěla taky.
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru