Předmět příspěvku: Tak Kubika nestovice neminuly :-(
Napsal: pon 05. pro 2011 20:33:12
Registrován: sob 24. říj 2009 17:22:50 Příspěvky: 1346 Bydliště: Praha - Háje
Bohuzel spatne zpravy pokracuji, Kubik ty nestovice od brachy dostal Takze jsme dnes museli zrusit ortopedii, ve stredu rehabilitaci a poradnu. Pristi tyden jsme meli jit na prvni kontrolu na kliniku plasticke chirurgie kvuli tomu rozstepu, to se taky odklada Nastesti zatim ma jen asi 7 pupinku a je bez teploty, ale je to teprve druhy den, tak uvidime, jak to bude pokracovat... Doufam, ze nebude mit horecku, protoze u takhle maleho mimina si to nedovedu predstavit a ani neni zadny lek proti horecce, musela bych mu asi dat pulku cipku, ten je od 7 kg....
Předmět příspěvku: Re: Tak Kubika nestovice neminuly :-(
Napsal: pon 05. pro 2011 21:56:46
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Jitu, to je mi fakt moc líto. Moc jsem Ti přála, aby se Kubíkovi neštovice vyhnuly... Jak víš, máme s tím v rodině zkušenosti. I manželovům synovec je chytil jako miminko, naštěstí u něj ten průběh nebyl tak strašný... měl pár pupínků a žádné vysoké teploty. Bohužel se později u něj vyskytly snad všechny možné zdravotní problémy, které si můžeš představit. Chronická rýma,kašel,atopický ekzém, alergie na kravské mléko.... Fakt hrůza Budu držet palce, aby u Kubíka neštovice proběhly co možná nejlépe a hlavně se nepodepsaly na jeho celkovém zdravotním stavu
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Napsal: úte 06. pro 2011 8:56:11
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Jituško, to mě moc mrzí, umím si představit, jak se zoufale cítíš... Neboj, nejhorší jsou první 4 dny a asi, že je tak malinký, má to lepší průběh, říká se, čím mladší, tím lepší - i když takhle malej je fakt síla, ale nic nenaděláš a 14dní počkáte a všechno bude... Vydrž holka, vydrž!! Malinkýmu hladký průběh..
Napsal: úte 06. pro 2011 18:23:22
Motyčka píše:
Jitu, to je mi fakt moc líto. Moc jsem Ti přála, aby se Kubíkovi neštovice vyhnuly... Jak víš, máme s tím v rodině zkušenosti. I manželovům synovec je chytil jako miminko, naštěstí u něj ten průběh nebyl tak strašný... měl pár pupínků a žádné vysoké teploty. Bohužel se později u něj vyskytly snad všechny možné zdravotní problémy, které si můžeš představit. Chronická rýma,kašel,atopický ekzém, alergie na kravské mléko.... Fakt hrůza Budu držet palce, aby u Kubíka neštovice proběhly co možná nejlépe a hlavně se nepodepsaly na jeho celkovém zdravotním stavu
Diky Snad budou mit jen lehky prubeh a zadne nasledky
Napsal: úte 06. pro 2011 18:27:06
Borůvka píše:
Jituško, to mě moc mrzí, umím si představit, jak se zoufale cítíš... Neboj, nejhorší jsou první 4 dny a asi, že je tak malinký, má to lepší průběh, říká se, čím mladší, tím lepší - i když takhle malej je fakt síla, ale nic nenaděláš a 14dní počkáte a všechno bude... Vydrž holka, vydrž!! Malinkýmu hladký průběh..
Moc dekujeme Zatim to vypada, ze bude mit jen lehkou formu nestovic, ale zase je pak muze pry dostat jeste jednou...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru