Předmět příspěvku: Re: Tak ještě Vám to oznámím.....
Napsal: ned 25. pro 2011 15:57:35
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Zdenča V. píše:
Ahoj zlato, drž se
Ahojky Zdeni,Ty se taky drž...je to náročný viď?Já jsem od včera zase nateklá a už si vážně strašně přeju,abych jela,ale zatím se nic neděje,přestože pracujeme na vypuzování ....no hlavně,že je ode dneška po 4.dnech bez teplot
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Napsal: pon 26. pro 2011 13:31:29
Petruse333 píše:
Zdenča V. píše:
Ahoj zlato, drž se
Ahojky Zdeni,Ty se taky drž...je to náročný viď?Já jsem od včera zase nateklá a už si vážně strašně přeju,abych jela,ale zatím se nic neděje,přestože pracujeme na vypuzování ....no hlavně,že je ode dneška po 4.dnech bez teplot
No, už uznávám, že je to šílený Do dvou týdnů bude malá venku (v pátek jsem byla poprvý v porodnici a kvůli prvnímu císaři mě nenechají určitě přenášet) a pak už to aspoň fyzicky bude o něco lepší, jak budu zvládat dvě cácory, to se teprve uvidí
Napsal: pon 26. pro 2011 16:50:38
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Zdenča V. píše:
Petruse333 píše:
Zdenča V. píše:
Ahoj zlato, drž se
No, už uznávám, že je to šílený Do dvou týdnů bude malá venku (v pátek jsem byla poprvý v porodnici a kvůli prvnímu císaři mě nenechají určitě přenášet) a pak už to aspoň fyzicky bude o něco lepší, jak budu zvládat dvě cácory, to se teprve uvidí
to zvládneš Zdeničko
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru