Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Končím tuhle debatu
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 10:18:20 

.

Naposledy upravil j.nemcova83 dne ned 01. led 2012 14:32:04, celkově upraveno 2

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Tak vás všechny zdravím
PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 12:23:54 

jani :srdce.gif: Já si myslela, že v tom bude nákej jinej problém. Jak se máš?????

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 12:39:06 

happysil píše:
jani :srdce.gif: Já si myslela, že v tom bude nákej jinej problém. Jak se máš?????

Ahoj, jako byla to moje vina, o tom žádná. Máme se celkem dobře, kluci jsou skoro zdraví, S pepčou teda ještě lítám kuli ouškům, konečně mu vyndaly trubičky, takže včera kontrola a ještě nás čeká v lednu. To zas vašík půjde na EEG. Jinak zaplaťpánbůh dobrý. Měla jsem ted trochu frmol pár týdnů, takže ted budu mít tři měsíce pohodu, jelikož nejsou trhy. V únoru mi končí mateřská a vubec nevím, jak to bude s prací, jestli si nějakou najdu, když Vašíka nevzaly do školky, nebo pudu podnikat. A co vy?

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 12:47:45 

j.nemcova83 píše:
happysil píše:

Ahoj, jako byla to moje vina, o tom žádná. Máme se celkem dobře, kluci jsou skoro zdraví, S pepčou teda ještě lítám kuli ouškům, konečně mu vyndaly trubičky, takže včera kontrola a ještě nás čeká v lednu. To zas vašík půjde na EEG. Jinak zaplaťpánbůh dobrý. Měla jsem ted trochu frmol pár týdnů, takže ted budu mít tři měsíce pohodu, jelikož nejsou trhy. V únoru mi končí mateřská a vubec nevím, jak to bude s prací, jestli si nějakou najdu, když Vašíka nevzaly do školky, nebo pudu podnikat. A co vy?

jo zaplatit jsi měla :ne: chyba :w: Ale to už řešit nebudeme.
Já jsem od září na neschopence mám celej kotník v :jawdrop: půjdu na operaci do Brna,tak čekám na termín. Jinak Miška má školku a je skoro pořád doma, protože je pořád marod :nemov: Tak snad to bude po novým roce lepší???? Jak se ti dařilo na trhách??? Musela to bejt dřina????

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 13:15:12 

happysil píše:
j.nemcova83 píše:
happysil píše:

jo zaplatit jsi měla :ne: chyba :w: Ale to už řešit nebudeme.
Já jsem od září na neschopence mám celej kotník v :jawdrop: půjdu na operaci do Brna,tak čekám na termín. Jinak Miška má školku a je skoro pořád doma, protože je pořád marod :nemov: Tak snad to bude po novým roce lepší???? Jak se ti dařilo na trhách??? Musela to bejt dřina????

právě že se dařilo, tak jsem nemylela na nic, jen jsem makala, aby bylo co na prodej. tak ted je klid,ale makám stejně, začínám dělat nový věci, tak příští rok snad bude taky dobrý. Pepča jak šel do školky, tak taky byl skoro měsíc doma,ale ted se držej kluci, ani rýmu nemají, tak snad to vydrží. Tak at se Myška uzdraví. Já se těším na září, to už by měly vašíka do školky vzít, je jak z divokejch vajec, už by to potřeboval.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 15:31:24 

Jako Jano promiň, ale začalo postupně vyplouvat napovrch že jsi nedlužila jen radušce a pokud vím, problém podobného rázu jsi měla tenkrát i s Ivankou Kopeckou...takže nevím jak ostatní, ale já jsem si na celou kauzu svůj obrázek udělala ... prostě ať mi nikdo netvrdí že jsi zapomněla že dlužíš někomu takovou sumu ... a to nemluvim o tom, že jsi jí vyhrožovala, že jestli to napíše veřejně, neuvidí od tebe ani korunu ....to mi hlava nebere :boj: :aaaaa: :?

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 15:43:20 

:jawdrop: no to si děláš prdel,ne,ty se snad ještě cítíš dotčená?Já jsem psala zpočátku,že tomu nevěřím,ale pak se ozývaly další a další holky,s nimiž jsi měla problémy........s Raduškou to trvalo pěkně dlouho,že bys neměla peníze,to myslím pravda není,když píšeš,jak sis hezky vydělala.......domlouvaly jste se a ještě měsíc čekala,než o problému s tebou napsala.........a napsat holkám,že děkuješ těm,co se tě zastaly-a jedním dechem dodáváš,že tady o zákazníky nestojíš??????Nebo,jak jsi psala Radušce,že pokud to všechno zvěřejní,nic nepošleš?Co to je proboha za chování?Těma kanálama bys teda lízt měla,místo omluvy,pořádné omluvy,toto......Nechápu. :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 15:56:24 

j.nemcova83 píše:
Kdo si myslí, že bych chtěla někoho okrást, ten at si to myslí. Kanálama lízt nebbudu, proč se to stalo má své důvody. A že jsem tady skončila jako obchodnice mezi váma, to už jsem skončila dávno, nebot své výrobky tu už dávno nenabízím. Zároveň chci taky poděkovat pár lidem, kteří se mě zastali, nebo které si aspoň nepřihodily proti mě

No, to snad ne. Ještě ze sebe dělej chudinku :n: :n: :n:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 16:04:37 

jituška píše:
:jawdrop: no to si děláš prdel,ne,ty se snad ještě cítíš dotčená?Já jsem psala zpočátku,že tomu nevěřím,ale pak se ozývaly další a další holky,s nimiž jsi měla problémy........s Raduškou to trvalo pěkně dlouho,že bys neměla peníze,to myslím pravda není,když píšeš,jak sis hezky vydělala.......domlouvaly jste se a ještě měsíc čekala,než o problému s tebou napsala.........a napsat holkám,že děkuješ těm,co se tě zastaly-a jedním dechem dodáváš,že tady o zákazníky nestojíš??????Nebo,jak jsi psala Radušce,že pokud to všechno zvěřejní,nic nepošleš?Co to je proboha za chování?Těma kanálama bys teda lízt měla,místo omluvy,pořádné omluvy,toto......Nechápu. :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Ono to tu dlouho stejně k přečtení něbude, protože když tohle psala na PW a začali na povrch vylézat i jiné její problémy tak to smázla zřejmě, nebo jsem slepá ....

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: pát 30. pro 2011 16:08:49 

j.nemcova83 píše:
Kdo si myslí, že bych chtěla někoho okrást, ten at si to myslí. Kanálama lízt nebbudu, proč se to stalo má své důvody. A že jsem tady skončila jako obchodnice mezi váma, to už jsem skončila dávno, nebot své výrobky tu už dávno nenabízím. Zároveň chci taky poděkovat pár lidem, kteří se mě zastali, nebo které si aspoň nepřihodily proti mě

Tak co já vím, tak to trvalo takovou dobu, že kdybys chtěla tak se to postupně dalo uhradit a ne dělat mrtvého brouka a nekomunikovat! Raduška to zveřejnila opravdu až jako poslední pokus, protože si jí nedala jinou možnost!!!!! :sad.png: :sad.png: :sad.png:

Obrázek
Obrázek

E-mail  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]