Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky, je na čase abychom opět přspěly humornými dárečky, které jsme dostaly na vánoce...my letos celkem v pohodě krom smradlavé svíčky kterou dostáváme každoročně a vždycky ji postupem času vyhodím, nebo dám na hrob na hřbitově. No ale Vojta dostal svkělý dar.... puzzle od tchýně...vše by bylo fajn kdyby nemělo 1000ks a na obrázku nebyla noční Praha.... a co vy? dostaly jste něco úsměvného?
My jsme všichni dostali nožíky na houby i se štětečkem...ale fakt super dárek...taková blbost a my z ní, jako správní houbaři, byli nadšení:-) A dostal ho i Honýs
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
My jsme dostali ten nejlepší dárek od tchánovců za celou dobu našeho soužití. NIC . Fakt jsem měla radost, protože těch zaprášenejch skleniček, co měli ve skříni 40 let už jsem měla fakt dost
_________________ _________________ v pacovním procesu
Já dostala od skoro tchýně kuhařku - hrníčkovou. Mám už doma několikátou. podle kuchařek nevařím, takže jsem z ní nadšená teda nebyla. A když jsem na ni viděla tu cenu jinak vše dobrý
tak na me se letos "vyradili" :D od maminky sem dostala lis na cesnek se silikonovym loupacem na cesnek. od skoro svagrove sem dostala krem na nemz je napsano proti VIDITELNEMU STARNUTI :D (nebylo to brano jako vtip, ale vazne) Od brachy sem dostala malinkeho porcelanoveho slona pro stesti ( vrstva prachu k tomu byla pry zdarma) a pak, ale to nevim o koho snad tu nejhnusnejsi kabelku co sem kdy videla.... jakoby kuze, ale fialova, zlata preska a misto ucha retizek pres rameno :D no uzas.....
janek píše:
My jsme dostali ten nejlepší dárek od tchánovců za celou dobu našeho soužití. NIC . Fakt jsem měla radost, protože těch zaprášenejch skleniček, co měli ve skříni 40 let už jsem měla fakt dost
tak to koukám, že tchýně ať je jakákoliv, vždycky se zeptá a koupí podle přání, letos jsem dostala keramickou pánev, sice vřdy jen do bytu, ale to, co se hodí, vloni 6 litrový nerez hrnek a předloni nerez pekáč, pro tu naši rozežranou rodinku
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru