Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Holky objednala jsem si dva krémy na obličej, abych byla nejkrásnější. Pro pleť věku 35+... takže proti vráskám, pro napnutou pleť a bla bla bla. Jeden na noc, druhý na den. Prý stojí jeden přes 400,--, byly v akci za 600,--. Bohužel jsme se dostali do pěknýho srabu a nemám ani korunu nazbyt a zaplatit jsem je musela. Takže se chci zeptat, zda náááhodou nemáte někdo zájem. Dala bych je za 500,-- Ká a poštovné by bylo na mě.
Přílohy:
krém 1.JPG [ 398.1 KiB | Zobrazeno 22 krát ]
krém 2.JPG [ 375.91 KiB | Zobrazeno 20 krát ]
krém 3.JPG [ 314.86 KiB | Zobrazeno 23 krát ]
krém 4.JPG [ 309.98 KiB | Zobrazeno 23 krát ]
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
červík píše:
Snad to nenapíšu blbě..na tom bys děsně prodělala. Když už sis je koupila, tak by toho byla škoda..nešlo by to udělat jinak? Vždyť ta 500,- tě nevytrhne. To je to tak zlé?
Věř, že to je tak zlé a "vytrhne". Je to hloupý, ale jsme na tom, žel bohu, teď dost blbě a to nejen finančně, ale to už je jinej příběh
Ach jo, tak můžeme nějak pomoct? Ne, že bych byla bohatá, ale chudá taky ne..tyto krémíky nic pro mě, zatím. Doufám, že se z toho rychle dostanete!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru