Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
My jsme se domluvili s tchanovcema, ze si nebudeme davat darky, ze daji jen detem. Deti dostali moooc darecku, krasny hracky, knizky i obleceni. Ale! Na vsem byla cenovka Nevim jestli to zapomneli oddelat, nebo jestli chteli abysme vedeli kolik do toho vrazili, ale vypadalo to blbe. Kdyby tam byla nalepena nejaka mala cedulka, ale vzdycky kdyz to Lukin rozbalil, tak me hned prvni tloukla do oci cena.
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
červík píše:
Miska009 píše:
Tak u nás se letos předvedla moje babička. Dala Viktorce sponečky do vlasů, které jsme před více než 20 lety nosily se ségrou...
Myslíš, ty vaše použité? Jinak, jestli nové, tak mně se taky teď děsně líbí ty berušky a slunečnice, co jsem nosila já..teď je zase dělají a koupila jsem je neteři!
Jo jo, ty použité... já se nad nimi rozplývala a říkám ségře, jestli si pamatuje, jak jsme takové měly. A z babičky v tu chvíli vypadlo, že to jsou ony. Mě nevadí, že je malé dala, i když jsou již po nás, spíš to, že jí je dává dárkem k Vánocům no
Tak u nás se letos předvedla moje babička. Dala Viktorce sponečky do vlasů, které jsme před více než 20 lety nosily se ségrou...
Myslíš, ty vaše použité? Jinak, jestli nové, tak mně se taky teď děsně líbí ty berušky a slunečnice, co jsem nosila já..teď je zase dělají a koupila jsem je neteři!
Jo jo, ty použité... já se nad nimi rozplývala a říkám ségře, jestli si pamatuje, jak jsme takové měly. A z babičky v tu chvíli vypadlo, že to jsou ony. Mě nevadí, že je malé dala, i když jsou již po nás, spíš to, že jí je dává dárkem k Vánocům no
ani ne, jen Oli dostal kolo, to jsem nečekala od Ježíška,ale je to čínský výrobek,oranžovočerné barvy a co mi vadí nejvíc, že je hrozně těžké.... nemám ráda čínské věci,snesu ještě třeba tepláky nebo tak něco, ale jinak fakt nic... prostě je to šunt
ani ne, jen Oli dostal kolo, to jsem nečekala od Ježíška,ale je to čínský výrobek,oranžovočerné barvy a co mi vadí nejvíc, že je hrozně těžké.... nemám ráda čínské věci,snesu ještě třeba tepláky nebo tak něco, ale jinak fakt nic... prostě je to šunt
Jo, taky máme od babičky takové kvalitné, ale když ono bylo v akci, tak to musela vzít. Naštěstí máme ještě jedno starší, kvalitní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru