ahooooooooj Lubošek je šikulka a s tím kašlem už jsem taky dvakrát zápasili ale tu noc ti závidím, my vstáváme cca co 3hodinky ... a ty ještě kojíš?
no já mlío právě nemám, takže je na UM, asi to je znát, i když od miminka byl zlatej...
no tak proto ti spí celu noc
Nechci se chlubit, já pořád kojím, ale Pavlínka mi už od příchodu z porodnice prospí celou noc v kuse... a stejně tak jsem to měla u všech třech ostatních dětí, akorát Gabča si to pak vybrala, až jí začaly růst zoubky... to si pak vynahradila zpětně za všechny tři dohromady...
ahooooooooj Lubošek je šikulka a s tím kašlem už jsem taky dvakrát zápasili ale tu noc ti závidím, my vstáváme cca co 3hodinky ... a ty ještě kojíš?
no já mlío právě nemám, takže je na UM, asi to je znát, i když od miminka byl zlatej...
Nechci se chlubit, já pořád kojím, ale Pavlínka mi už od příchodu z porodnice prospí celou noc v kuse... a stejně tak jsem to měla u všech třech ostatních dětí, akorát Gabča si to pak vybrala, až jí začaly růst zoubky... to si pak vynahradila zpětně za všechny tři dohromady...
Šikuláááá! To jsme na tom, skoro stejně..náhodou se mi taky přetočil na bříško, ale ještě mu tam zavazí ručička..to vypilujem. A kašel taky léčíme u všech, to je tím nestálým počasím.
počasí na nic... my taky nejdřív náhodou a teď je na bříšku furt...
sem napsala náhodou...no, ale to ani ne, snaha byla vidět! Bohužel, kašlík a rýmu má furt, bobík..tak aspoň ti školkoví, už jsou OK.
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
renďousek píše:
Vodoměrka píše:
renďousek píše:
Borůvka píše:
renďousek píše:
teeeeeeda to se někdo mááááááááááá
já myslím, že je to o tom dítěti, jak se nají, ne o UM..Monča už v porodnici hrozná,pamatuju si, jak jsem zoufale bouchala na sestřičku, abych si aspoň chvilku odpočinula a prďák už v porodnici zlatej, už druhej den po císaři jsem si ho nechala, protože se vždy najedl a 3 hodinky spal, tak jsem ho ani nedávala pryč a to mu zůstalo, teď už ale musíme kaši, mlíčko na celou noc nestačilo..
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
červík píše:
Borůvka píše:
červík píše:
Šikuláááá! To jsme na tom, skoro stejně..náhodou se mi taky přetočil na bříško, ale ještě mu tam zavazí ručička..to vypilujem. A kašel taky léčíme u všech, to je tím nestálým počasím.
počasí na nic... my taky nejdřív náhodou a teď je na bříšku furt...
sem napsala náhodou...no, ale to ani ne, snaha byla vidět! Bohužel, kašlík a rýmu má furt, bobík..tak aspoň ti školkoví, už jsou OK.
no my už to máme zas, já ho snad nenaočkuju, čekáme na třetí prevenar.. Teď už se snaží plazit, ale to je řevu, jak mu to nejde...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru