Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Borůvka píše:
Miska009 píše:
Borůvka píše:
super!! jen tak dál, jen to zvracení ne,ne,ne...
No jo no, to zvracení by být nemuselo, ale aspoň hezky hubnu
to je fakt, mě pokaždé chutnalo a jak to dopadlo..
No víš jak, já s Vikčou krásně zhubla a pak to během jejího druhého roku zas nabrala zpátky. Nevejdu se ani do zimní bundy!!! Prostě vyžraný Tak zase trošku sázím, že mi nevolnosti pomůžou k pár kilům dole a cvičením a jídelníčkem už se prostě na tu devítku na začátku nedostanu!
Supeeer a v kolikátým týdnu jsi? na kdy vychází TP?
Ohohooo výslech Takže jsem 7+4 a podle kalkulačky mi termín vychází na 14.9., jak to ale bude opravdu neví nikdo a TP mi dr. stanoví až při screeningu ve 12. tt, to dostanu i průkazku
To víííš, neměla jsi metřík Jsem netušila, že už jsi tolik, to nějak letí ne Stejně je zvláštní, jak někteří dr. jedou na TP jen podle MS a někteří podle UTZ ve 12tt - u mě na to nikdy nikdo nehleděl. Každopádně září v září
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Pechy píše:
Miska009 píše:
Pechy píše:
Supeeer a v kolikátým týdnu jsi? na kdy vychází TP?
Ohohooo výslech Takže jsem 7+4 a podle kalkulačky mi termín vychází na 14.9., jak to ale bude opravdu neví nikdo a TP mi dr. stanoví až při screeningu ve 12. tt, to dostanu i průkazku
To víííš, neměla jsi metřík Jsem netušila, že už jsi tolik, to nějak letí ne Stejně je zvláštní, jak někteří dr. jedou na TP jen podle MS a někteří podle UTZ ve 12tt - u mě na to nikdy nikdo nehleděl. Každopádně září v září
No jo no, já do pondělka ten termín nevěděla, teda jo ale já mám dlouhé cykly (cca 35 dní), tak nemá smysl to počítat podle MS. Můj dr. taky spíš kouká na ten UTZ ve 12.tt, ono pak nestraší těhotné tím, že by plod měl vypadat tak a tak, ale pracuje s každou zvlášť, neškatulkuje Můj odhad porodu je stejně ale nejdřív 20. I když bůhví, zda mi nechají po tom císaři přenášet...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru