Předmět příspěvku: Re: Už to bude týden, co se Maxim narodil
Napsal: sob 22. zář 2012 10:16:12
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
PjóDatlé píše:
Miško, obrovská gratulace!!!!! Teda sice sis asi užila, ale se šťastným koncem, mějte se krásně a uživejte si!!!!!!
já když byla v Anglii, tak jsem taky měla na starost Maxima, moc krásné jméno jste vybrali!
Ahoj Péťo :-) děkujeme moc za gratulaci a i za pochvalu výběru jména, bylo to pro nás asi horší než porod, vybrat to správné, dohodnout se a pak nás doktor stále "strašil", že malý bude větší, tak to bylo jasné
Předmět příspěvku: Re: Už to bude týden, co se Maxim narodil
Napsal: sob 22. zář 2012 10:18:17
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
renďousek píše:
moc gratuluji k Maximkovi a ktomu porodu až mi slzička ukápla, vzpoměla jsem si jak jsem rodila Tomáška a císař byl hodně podobný, jen s tou injekcí to bylo jiné ... zase naopak mi toho dal málo a já jsem cítila hrozitánskou bolest jak mi Tomíka vytahovali, takže mě pak na chvilku i uspali a asi potom mi bylo pak až do večera hrozně špatně a měla jsem velké bolesti po prvním císaři jsme se ničeho nebála, ale teď pokud bude třetí tak už se asi bát budu ,ale stojí to za to ... jenom mě mrzí že jsem Tomáška po tom všem hned po porodu neviděla a viděla jsem ho vlastně až asi po 4hodinách na pokoji Matýska jsme po prvním císaři viděla a je to vážně neuvěřitelně krásný pocit a ten mi u Tomáška chybí
Ty jo Rendo, tak to jsem fakt ráda za "přepíchnutou" anestezii než za to, cos zažila ty... ufff fakt si to ani nechci představit. Já necítila nic, jen teda jak malého tahali ven, tak jsem "cítila" že se v břiše něco změnilo, ale spíš tím, jak se mnou trochu cloumali. A pak bylo vtipné, když mi otírali těsně po operaci od plodovky, která jim zatekla až k mému krku :-D tak mi najednou zvedli nohy a já z ničeho nic viděla nad hlavou svá kolena
Miško, obrovská gratulace!!!!! Teda sice sis asi užila, ale se šťastným koncem, mějte se krásně a uživejte si!!!!!!
já když byla v Anglii, tak jsem taky měla na starost Maxima, moc krásné jméno jste vybrali!
Ahoj Péťo :-) děkujeme moc za gratulaci a i za pochvalu výběru jména, bylo to pro nás asi horší než porod, vybrat to správné, dohodnout se a pak nás doktor stále "strašil", že malý bude větší, tak to bylo jasné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru