Předmět příspěvku: Kolik by toho asi tak měla (mohla chtít) sníst
Napsal: pát 14. říj 2011 14:18:58
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
moje sedmiměsíční princezna? Aspoň přibližně holky. Ona skoro vůbec nechce jíst, já se z ní už zblázním. Dostanu do ní fakt jen pár lžiček. Teď je to teda vůbec strašný, protože chudinečka moje malinkatá ještě ke všemu dostala od Šimona průjem A jak je Šimon doma a řádí kolem ní, tak se odtrhává i od kojení. Já si s ní zalezu kamkoliv, on řve dupe a leze za náma. Pořád dělá nějaký bejkárny a jí to ruší. Jsem z toho už fak t na plici
Napsal: pát 14. říj 2011 15:38:29
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Leontýna píše:
moje sedmiměsíční princezna? Aspoň přibližně holky. Ona skoro vůbec nechce jíst, já se z ní už zblázním. Dostanu do ní fakt jen pár lžiček. Teď je to teda vůbec strašný, protože chudinečka moje malinkatá ještě ke všemu dostala od Šimona průjem A jak je Šimon doma a řádí kolem ní, tak se odtrhává i od kojení. Já si s ní zalezu kamkoliv, on řve dupe a leze za náma. Pořád dělá nějaký bejkárny a jí to ruší. Jsem z toho už fak t na plici
Ajaj tak to mě mrzí Co s tím,že?Když oni někdy ty naše straší dětičky si to nenechají vysvětlit A kolik by toho měla s níst?Tak podle jedné knížky na 7.měsících 4-5 dávek mateřského mléka anebo umělé výživy a v poledne zeleninovou kaši(tu skleničku celou)
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Předmět příspěvku: Re: Kolik by toho asi tak měla (mohla chtít) sníst
Napsal: pát 14. říj 2011 16:54:27
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
co se týče objemu neporadím... Kamča byla a je žrout, takže nikdy jsem nic podobného neřešila. Věřím, že to musí být náročné a že malá je rozhozená i s brášky, který vymýšlí békoviny...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Stejně s tím nic neuděláš, takže kolik má sníst, ti můžeme říkat, ale zaprvé, každé dítě jí jinak, někdo jí jak poplenice, jak to moje, někdo zobe jak vrabčáček a má prostě přednější pořád to kojení nebo sunar. Já bych si hlavu nelámala, prostě dávej těch pár lžiček a dokojuj, ono se to poddá a s tím rušením kojení, chápu, taky jsem se zavírala a byla naštvaná, kor když jsme s tím měly problémy, ale to je úděl těch mladších dětí
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru