Peti, tak to je síla :(( Moc držím pěstičky, ať si s tebou poradí a dají tě dohromady.. Já se přiznám, že se bojím o záda také :(. Už v dětství jsem měla nějaké problémy, pak si narazila na ledě hodně kostrč a moc dobře jsem si vzpomněla při porodu, zažila jsem strašné křížové bolesti.. Záda se mi ozývají už teď, popravdě se trochu bojím, co mě čeká při druhém porodu.. Mamka má za sebou dvě operace páteře, první už ve 13ti letech :((.. Drž se, kočko
Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tejpováním? Já mám záda taky úplně v háji, strašně mě bolí. Chtěla jsem si na to koupit nějaké tejpy. Myslíte si, že si je můžu aplikovat sama?
Ahoj, nemáte náhodou někdo zkušenosti s tejpováním? Já mám záda taky úplně v háji, strašně mě bolí. Chtěla jsem si na to koupit nějaké tejpy. Myslíte si, že si je můžu aplikovat sama?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru