holky tak to je foto z ponděléíí to jsem byla 16+6 a normálně mi připadne jak jsem jí doma studovala že tam má varlata (viz foto šipka) nepřipadne vám to taky tak? vím že je ještě brzo aby to poznal ale i tak poraďte co tam vidíte vy
já to s fotky nepoznám,ale už jak jsem tě viděla,tak si myslím,že čekáš chlapečka a u Kačky si myslím holčičku!
jo a jak se to pozná, protože mi připadá že vypadám stejně tak jako když jsem čekala Karin
no já nevím,jen si to myslím
tak uvidíme ale podle prstýnku by to měl být kluk i kartářka mi to řekla...snadbudu za 3 týdny chytřejší to jdu a UTZ ve20tt tak se ho zeptám jestli to půjde vidět
Michalko, já to takhle měla úplně stejný !!!!! ale v 14+5, nádherně jsem viděla varlátka a ono néééé.
Opravdu na to moc nedej !
jo já jen tak že mi to tak připadlo když jsme to studovali u dcery mi taky říkal(doktor) kluk a ono ne ...
A co bys radši? Já vím, že je to jedno, hlavně, že je zdravý, ale určo si přeješ "někoho" víc.
už i když jsem čekala první tak jsem chtěla kluka a teď taky hlavně kvůli manželovi protože mi řekl že jestli to bud holka tak jedeme dál na kluuka a to by jsme taky mohli mít těch dětí 15
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru