[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 795: Undefined offset: 0 e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - ORGASMUS
janek píše:
gabula píše:
kettynka píše:
gabula píše:
já jsem ještě nikdy nezažila vnitřní chlap mi říká, že je to má vina, že to neumím, ale já si myslím, že je chyba v chlapovi jak to je???
to neporadím.... ale já ho dosáhnu taky jen při hoooooooodně dlouhým sexu, jinak ne.... netrap se tím, je to maximálně oběma, ale ne jen tebou.... on za to taky může...
jenže já hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodně dlouhý sex nezažila, chlap je za 1 minutu hotovej a já mám smůlu
já jsem ještě nikdy nezažila vnitřní chlap mi říká, že je to má vina, že to neumím, ale já si myslím, že je chyba v chlapovi jak to je???
Nebeč. Je to trouba. To neovlivníš. Musí to přijít samo.
hmmm, to nevím jestli to někdy přijde, pač my ho máme tak jednou za 14 dnů a tím pádem je chlap hotovej za minutu a to já se nestihnu ani navnadit , ale budu čekat
Neříkám, že to určitě přijde. Všichni mají všude plnou hubu keců (Sexuologové), ale nikdo neřekne, že jen 10% ženských má vaginální orgasmus.
a já z toho mám takovej komplex, sakra já su blbá kettynko díky za tuto anketu
To teda jsi. Ale on je větší blb, že svou neschopnost hází na tebe.
Martii píše:
janek píše:
Martii píše:
gabula píše:
Monča.K píše:
gabula píše:
Monča.K píše:
gabula píše:
já někde četla že ten vnitřní má málo kdo, já ho ani zažít raději nechci
tak tomu hned řeknu, že nejsem vinna to jsem ráda a proč?
protože nevím co mě čeká
no orgáč ne , já nechápala vždycky ty filmy a ještě oba současně
a já jak vstanou, oblíknou se (ona "plná") a jdou do práce..
plná zážitků
já jsem vždycky napruděná a ty ženský se usmívaj a jdou
teď se tu tlemim, holk kdyby nás někdo viděl po akci . Já nasraná, hejkám ať mi podá nějakej kapesník, že zase bude všechno zasraný, on tu běhá s oným ještě stojícím.... no komedie
_________________ _________________ v pacovním procesu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru