asi jako spousta z vás, tak i já patřím k mladým maminkám, bez velkých zkušeností s výživou malých dětiček. Jenže situace je taková, že bych se měla pokusit se sebou něco udělat, aby se i ze mě stala svědomitá maminka, která dokáže bezproblémově sestavit jídelníček pro svého malého drobečka (od kojence až do jeho předškolního věku) a tím zaručí své lásce ten nejlepší start do života.
Proto bych chtěla oslovit všechny maminky, hlavně ty zkušenější (ať praxí nebo teorií), aby se přidaly k nám, sice méně zkušeným, ale za to "chtivým" se něčemu přiučit.
Od tohoto okamžiku vyhlašuju start kurzu PRO NAŠE RATOLESTI JEN TO NEJLEPŠÍ!!!
Pro začátek postačí, když mi odepíšou ty maminky (ZKUŠENÉ I NEZKUŠENÉ), které se tohoto kurzu zúčastní. Jen abych viděla, že je o něj zájem a já se poté postarám o jeho realizaci. Podrobnosti, o tom jak by probíhal, napíšu v příštím příspěvku
Pa pa
...ani nevíte, jak moc jste mě potěšily...díky moc za projevený zájem Prosím juknout sem: viewtopic.php?f=45&t=1409
A zítra to rozjedeme Těšte se na 1. téma, budu nad ním přemýšlet celou noc Ba né, už je vymyšlené, ale neprozradím, až zítra!
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru