Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Jaký to je mít doma puberťáka???
PříspěvekNapsal: ned 15. úno 2009 22:36:21 

natalliev píše:
lifty píše:
Poslední dobou jsem o tom přemýšlela, jaký to bude, až budou děti větší. Byli jsme nedávno na horách a známá tam řešila docela krizovku a z její holčiny padaly docela silný výrazy. Vůbec nevim, jak bych to řešila já a ještě na veřejnosti. Doufám, že budou mít děti bubertu po mně, nebyla jsem takový číslo, jako třeba moje ségra.

Ivčo, také mám jisté obavy, ale zase si říkám...já i manža jsme měli pubertu vychytanou, slušňáci jak se patří (sem tam něco, ale to se nepočítá :!k: ), doufám, že dítko bude po nás a my mu budeme vzorem. Na nevychované a drzé děti veřejnost pohlíží všelijak a obvykle kvůli tomu viní jejich rodiče :spid:

Taky si myslím, že to je výchovou, ale stačí blbá parta, nebo se blbě zabouchnou a nevidí, neslyší. Snad to ustojim.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 15. úno 2009 22:43:28 

jituška píše:
Já myslím,že spíš hodně záleží na rodičích a na výchově,pokud bude mít co nejdřív info...No ale taky uvidíme....Já Alenku nepustím do 18 nikam :dance:

a nebo všude s ní :\x: ta bude mít radost.
Pamatuju si sebe, jak jsem byla ráda, když naši někam vytřelili a byly jsme se ségrou jsme samotné doma. Pustili jsme si LP desku 8) , nalepili na zeď vánoční blikátka, pozvali souseda a sousedku a dělali dýzu. Skákali jsme na gauče a křesla. Taky jsme teda zkoušeli kouřit. Naši se pak divili, proč je oloupaná zeď a když jim to teď vyprávíme, tak se smějou. Jsou super, teď paříme s nima. Doufám, že to zvládnu, tak jak oni.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: ned 15. úno 2009 22:44:48 

Vendula28 píše:
no moje sestry mají děti v pubertě a když slyším co se u nich děje a někdy to vidím na vlastní oči tak se nestačím divit a už se bojím co mě jednou čeká :00:

no, právě :?

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 9:32:23 

devcata,

ja taky trnu hruzou co se bude dit s moji malou. i kdyz ze sve zkusenosti......... spoluzacka si nechavala matlat na prsa a ukazovat v satne za 10 kc :s: , na skole v rakousku byl problem multi-kulti. a s toho mam hruzu jeste vetsi, az me pujde mala do skoly a nezbehne se mi s nakym turkem :shock.png: navic je to hodne o rodicich a o lasce. ja spadla do drog a skoncila na ulici jen diky vychove a zajmu rodicu. na druhou stranu nyni ziji slusne a snazim se dohnat co se da. jen tak neco me nepolozi.

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 10:09:12 

děs běs :00: :00: :00: a to u nás puberta teprve začíná :00:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 10:20:52 

Tak to je děsný!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Vždyť já si ještě v jejich věku hrála s panenkama. Neříkám, taky jsem byla šídlo, ale až v takových šestnácti, ale až tak???? :? Já mám taky jednu takvou historku. Šla jsem s kočárkem z obchudu a u nás vede podél chodníku zábradlí z takový trubek. A na té jedné trubce se houpali dva kluci, mohlo jim být tak 8-12, až tu trubku urvali. Když jsem šla kolem, tak jim říkám: Kluci, nemusíte to zrovna zničit. A ten menší mi po vídá: Drž hubu ty krávo, co je ti do toho? Je to snad tvoje??? :jawdrop: Byla jsem z toho v takovým šoku, že jsem mu jen řekla: No to si ze mě mě děláš srandu!!! Nemít sebou kočár, tak ho dohoním a dám mu přes tlamu. Spratkovi! :spid:

E-mail  ICQ  Profil

PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 12:25:44 

Věrka.S píše:
Tak to je děsný!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Vždyť já si ještě v jejich věku hrála s panenkama. Neříkám, taky jsem byla šídlo, ale až v takových šestnácti, ale až tak???? :? Já mám taky jednu takvou historku. Šla jsem s kočárkem z obchudu a u nás vede podél chodníku zábradlí z takový trubek. A na té jedné trubce se houpali dva kluci, mohlo jim být tak 8-12, až tu trubku urvali. Když jsem šla kolem, tak jim říkám: Kluci, nemusíte to zrovna zničit. A ten menší mi po vídá: Drž hubu ty krávo, co je ti do toho? Je to snad tvoje??? :jawdrop: Byla jsem z toho v takovým šoku, že jsem mu jen řekla: No to si ze mě mě děláš srandu!!! Nemít sebou kočár, tak ho dohoním a dám mu přes tlamu. Spratkovi! :spid:

:00: :jawdrop:

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 16:54:03 

rena píše:
děs běs :00: :00: :00: a to u nás puberta teprve začíná :00:

já nemůžu nic napsat,to by bylo na knížku a já bych vypadala jako prudíč :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§) :§)

E-mail  ICQ  Profil

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]