Ahoj holky, nadešel ten den D a je to měsíc od prvního dne našeho hubnutí a já jsem přišla s výsledkama, bohužel - bohudík, na tuhle stránku. Takže hubnoucí týme, jedeme tady Napíšu vždy nové měření (výsledky) a do závorky za to ty z minulého měsíce, tak se chlubte dámy:
Výška: 158cm (to bude asi pořád stejné ) Váha: 69,3 (72,9kg) BMI: 27,8 (29,2) % tuku v těle: 34,1 (36,5) % svalové hmoty: 33,5 (33,1) Prsa: 96cm (96cm) Pas: 83cm (85cm) Boky: 105,5cm (107cm) Stehna: 64cm (66cm)
Tak já myslím holky, že mi to jde, jen aby to tak pokračovalo. Teď se to krapíte seklo, včera jsem tomu svíčkovou a chlebíčka moc nepomohla, ale babička měla narozky a kamarádovy se narodil syn, takže to se dá odpustit, tak jedeme dááál!!!!!
Jo holky, asi bych psala tak nějak jen vaše výsledky, když si na to budeme nějak extra odpovídat, tak bychom se v tom taky nemusely vyznat, ale je to jen nápad
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru