Ahoj holky, vzhledem k tomu, že mám tabulku, tak napíšu jen výsledky za tento měsíc. Musím říct, že jsem se vůbec nesnažila. Byla jsem neustále nemocná, takže jsem necvičila, pak jsme řešili s Honzíkem problémy s mlíčkem, takže jsem se vykašlala i na dietu, ale k mému údivu se to odrazilo jen trošku na váze, zbytek šel dolů, nechápu :) Až se konečně uzdravím, začnu zase cvičit, ale nějaký velký omezování v jídle asi dělat nebudu, protože se to fakt projevilo za leden na Honzíkový váze, což mým cílem není. Ovšem na konci března začne Honýno příkrmovat, tak se do toho můžu pustit o trošku víc, ale nebudu přehánět, kojit chci i nadále :) Takže za únor jsem dopadla takto:
Výška: 158cm Váha: 70kg BMI: 28 % tuku v těle: 34,1 % svalové hmoty: 33,5 Prsa: 98 cm Pas: 82 cm Boky: 104 cm Stehna: 62 cm
Tabulka bude stále v diskusi s názvem tabulka. Sem mi pište jen vaše výsledky, do tabulky budu průběžně doplňovat :)
Napsal: stř 04. bře 2009 11:27:06
Registrován: čtv 29. led 2009 9:44:59 Příspěvky: 3354 Bydliště: Žalany-okr.Teplice
já jsem nepochopila kam ti mám napsat ty své míry ?? Protože v tom blogu tabulka je toho dost napsaný jak se v tom pak vyznáš ??? Asi jsem trubk a no jsem vážně kravka už jsem to pochopila tak nic se neděje jdu se změřit
výška 158cm váha 65kg prsa 96 pas 91 boky 97 stehna 58
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO 2 MĚSÍCÍCH
Napsal: stř 04. bře 2009 11:59:17
Taky písnu sem, tabulku neotevřu, ach jo. Nesnažila jsem se vůbec, o cvičení jsem jen kecala a taky se to projevilo...úbytek je minimální. Ale ode dneška fakt zabejčím, v červnu mě čeká dovolená a sfoukneme i svatbu a fakt nechci být odulá.
(70), (67) a teď 65,2 kg
Potřebuju sundat ještě těch 5 kg a jsem na svojí optimální váze. Ale můj sen je mít 58, to se cítím totiž fakt dobře.
Ahoj Pechy, já jsem tento měsíc na celou dietu s.ala, nemám motivaci Přesto se něco málo zadařilo Takže váha stejná 78kg prsa 108 (-1) pas 89 (-2) boky 107 (-2) a stehýnko 61 (-3)
Sleduji a zapisuji díky holky. Až toho bude víc, dám to do tabulky. Pavu - nejde ti otevřít nebo nejde zapsat? Zapisovat můžu jen já,a le otevřít by ti měla jít..
Napsal: stř 04. bře 2009 12:12:54
Pechy píše:
Sleduji a zapisuji díky holky. Až toho bude víc, dám to do tabulky. Pavu - nejde ti otevřít nebo nejde zapsat? Zapisovat můžu jen já,a le otevřít by ti měla jít..
Předmět příspěvku: Re: HUBNUTÍ (S) PECHY - PO 2 MĚSÍCÍCH
Napsal: stř 04. bře 2009 12:16:59
Registrován: čtv 29. led 2009 9:44:59 Příspěvky: 3354 Bydliště: Žalany-okr.Teplice
Pavule píše:
Taky písnu sem, tabulku neotevřu, ach jo. Nesnažila jsem se vůbec, o cvičení jsem jen kecala a taky se to projevilo...úbytek je minimální. Ale ode dneška fakt zabejčím, v červnu mě čeká dovolená a sfoukneme i svatbu a fakt nechci být odulá.
(70), (67) a teď 65,2 kg
Potřebuju sundat ještě těch 5 kg a jsem na svojí optimální váze. Ale můj sen je mít 58, to se cítím totiž fakt dobře.
Pavlí tak to jsi fakt dobrá já chci takýýýýýýýýýýý teď ale budu muset přestat chodit do fitka tak to zase naberu se z toho poseru
Pechule napíši ti své míry ještě jednou sem. Jinak mou výšku i váhu jsem ti psala už na mojetěhu: měřím 172cm původní váha byla něco málo přes 72kg a dnes vážím 73,4 !!! prsa mi už spadla na 99cm v pase mám 75,5cm(ten jediný my jde dolů větší rychlostí!!) přes boky 103cm (centimetrový pokrůček) a stehna mi vzorstla na 60cm (teď jsem začala na ně intenzivně cvičit, tak doufám, že je to prvnotní negativní záchvěv a že to už půjde dolů!!)
Pechule napíši ti své míry ještě jednou sem. Jinak mou výšku i váhu jsem ti psala už na mojetěhu: měřím 172cm původní váha byla něco málo přes 72kg a dnes vážím 73,4 !!! prsa mi už spadla na 99cm v pase mám 75,5cm(ten jediný my jde dolů větší rychlostí!!) přes boky 103cm (centimetrový pokrůček) a stehna mi vzorstla na 60cm (teď jsem začala na ně intenzivně cvičit, tak doufám, že je to prvnotní negativní záchvěv a že to už půjde dolů!!)
Díky Aní. Já vím, že jsi mi to tam dávala, ale já jsem asi nějak přehlídla či co :) No už to tam máš :)
Díky Aní. Já vím, že jsi mi to tam dávala, ale já jsem asi nějak přehlídla či co :) No už to tam máš :)
No nevím, možná by pro mě bylo příjemnější tu váhu ani neuvádět!!! Potvora jedna!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru