[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Fildaevca-maminka trojčátek
To jo....já se dívala na všechny fotky, ale dala jsem jen tohle. Ona tady chodila a holky ji hodně přivítali a hlavně trojčátka v bříšku....však ony si to tady najdou. To je bomba....mě stačí Adámek a mít tři kluky tak nevím. Asi bych pila kávu od rána do večera, red buly a já nevím co.
To jo....já se dívala na všechny fotky, ale dala jsem jen tohle. Ona tady chodila a holky ji hodně přivítali a hlavně trojčátka v bříšku....však ony si to tady najdou. To je bomba....mě stačí Adámek a mít tři kluky tak nevím. Asi bych pila kávu od rána do večera, red buly a já nevím co.
me tak stačí cácora jedna moje malá a kor ted, jak uz chce chodit, to nevim kde mi hlava stoji, i na wc chodi se mnou a trha mi papír a s takovou láskou mi ho podává tak chlap musi hodne pomahat...týý jo... nedokazu si to predstavit mit trojcatka.. jak je dat treba do auta... tyyy jo. A co je docela na prd, tak to, ze dostava jeden rlodicak na 3 deti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru