Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Jéje, ty se nám povedly,co? Musím holky uznat, že máte fakt pěkný mimča Ale moje je nejvlasatější! Škoda,že není nějaká soutěž o vlasaté miminko, myslím, že by se Kamča umístnila...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
zas neřešíš problém po koupání... 10 min vysouším vlasy to je hrůza... Kamča má o den staršího kámoše, a ten má hlavu taky jak koleno. A to mi kámoška říkala, že už mu vlasy trošku narostly Jo, koukala jsem, že jsi kadeřnice. To bys mi mohla poradit, jak jí nejlépe ostříhat. Po vánocích se toho ujal manžel, výsledek je šílenej - Kamča má parádní křivou ofinu...Říkala jsem manželovi, že kdyby ho ostříhala takhle jeho kadeřnice, tak jí rozbije hubu...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
zas neřešíš problém po koupání... 10 min vysouším vlasy to je hrůza... Kamča má o den staršího kámoše, a ten má hlavu taky jak koleno. A to mi kámoška říkala, že už mu vlasy trošku narostly Jo, koukala jsem, že jsi kadeřnice. To bys mi mohla poradit, jak jí nejlépe ostříhat. Po vánocích se toho ujal manžel, výsledek je šílenej - Kamča má parádní křivou ofinu...Říkala jsem manželovi, že kdyby ho ostříhala takhle jeho kadeřnice, tak jí rozbije hubu...
S tou peci po koupani mas pravdu ,ikdyz nam taky uz trosku narostli,ale i tak bych je s prehledem spocitala .No to strihani deti je tak na stokrat.Ale ja bych to resila maximalne sestrizeni ofinky.A to,ze je kriva no vzdyt je to momentalne in
_________________ _________________ Kadernice,nyni na materske
Jéje, ty se nám povedly,co? Musím holky uznat, že máte fakt pěkný mimča Ale moje je nejvlasatější! Škoda,že není nějaká soutěž o vlasaté miminko, myslím, že by se Kamča umístnila...
No teda já nestíhám čubrnět....tolik vlasů v 6 měsících to je neskutečný Matoušek už má taky docela páčo.....dalo by se spočítat na prstech jedné ruky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru