Holky s vama se tu roztrhl pytel. Jelikoz nemam tak velkej prehled, tak by me zajimalo kdo vse cekate miminko a kolik vas dohromady je. Tak se hlaste a napiste treba i mesic porodu. Dekuji
Snad se sem můžou psát komentáře-mám stracj,abych nedostala vynadáno. TP bych měla mít v srpnu 2010,ale přesně kdy zatím nevím k dr. jdu 8.12. JInka jsi mě Věru moc potěšila, že sis z toho množství těhulek co tady je vzpomněla i na mě.JKeště si připiš Gasinku
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Snad se sem můžou psát komentáře-mám stracj,abych nedostala vynadáno. TP bych měla mít v srpnu 2010,ale přesně kdy zatím nevím k dr. jdu 8.12. JInka jsi mě Věru moc potěšila, že sis z toho množství těhulek co tady je vzpomněla i na mě.JKeště si připiš Gasinku
Ja jsem tu cetla uz o vice holkach ale vzdycky si pak nemuzu vzpomenout a nechci tu psat nesmysle. Jinak ja jsem z vas vsech nadsena a moc vam to preju
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
to je bezva nápad udělat nový seznam,ve kterém se vyznáme! já mám teda termín porodu dle MS 18.5.,podle utz mi to zatím nezměnil,tak uvidíme,kdy se prcek rozhodne!!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru