držím pěstičky já tenkrát byla u dr 4 dny po vynechání MS a HCG sem měla hrozně malý nějakejch 200, tak sem byla 3 týdny vždycky v pátek na krev, a čekalo se jestli se bude zvedat, pač na ultrazvuku nic neviděla, to byly nervy, hrozný
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Eva80 píše:
pokud ráno vyjde opět test na // čárky tak mám s tou známou sestřičkou vyjednáno že mám přijet na 8 do nemocnice a vezmou mi krev ale ve 14hod.budou výsledky budu muset jet znovu protože si je musím převzít osobně Holky držte mi palce ať se to potvrdí Petra volala do laborky a prý by už z krve to měli poznat
Držím moc pěstičky
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
gabula píše:
držím pěstičky já tenkrát byla u dr 4 dny po vynechání MS a HCG sem měla hrozně malý nějakejch 200, tak sem byla 3 týdny vždycky v pátek na krev, a čekalo se jestli se bude zvedat, pač na ultrazvuku nic neviděla, to byly nervy, hrozný
děkuji já se taky bojím jestli něco zjistí protože teprv dnes to mám dostat ale ta známá to zařídila a řekla ať jdu tak musím prý by se to mělo už poznat tak nevím
Registrován: sob 21. úno 2009 20:40:48 Příspěvky: 8319 Bydliště: Chotětov
Petruse333 píše:
Eva80 píše:
pokud ráno vyjde opět test na // čárky tak mám s tou známou sestřičkou vyjednáno že mám přijet na 8 do nemocnice a vezmou mi krev ale ve 14hod.budou výsledky budu muset jet znovu protože si je musím převzít osobně Holky držte mi palce ať se to potvrdí Petra volala do laborky a prý by už z krve to měli poznat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru