Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
Bestyjka píše:
Ivčí na tu hle jsem tam taky koukala,ale mně vadí,že je malá a že se pak zase musí pořizovat nová,třeba já sem ujetá,ale v Kice se mi líbila ta formule,ale ta cena to zaprvý a za druhý už vidim jak v 15ti je z toho Fíla na větvi až si přivede babu
tak takový ty autíčkový a s motivy já moc nemusim, to už pak chce mít celej pokojík laděný do toho, já chci nejradši dekor buku nebo něčeho podobnýho, něco jednoduchýho a tak...
Tak to já je zbožňuju ,ale asi je taky nepořídím!!! Ale mít barák tak jo!
_________________ _________________ na mateřské :) S Milánkem a Štěpánkou!
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Bestyjka píše:
Ivčí na tu hle jsem tam taky koukala,ale mně vadí,že je malá a že se pak zase musí pořizovat nová,třeba já sem ujetá,ale v Kice se mi líbila ta formule,ale ta cena to zaprvý a za druhý už vidim jak v 15ti je z toho Fíla na větvi až si přivede babu
Mě to právě taky vadí, ale pořád nemůžu sehnat nic jinýho, co by mi vyhovovalo vzhledově a cenou a já zrovna ty formule nemusim
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
já chci taky tuhle, ale ještě chvíli bude Klárka spinkat s náma v ložnici. V kice bych už nic nekoupila, jsou to všechno hrozné šunty a bála bych se že brzo rupne
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
Ivculka píše:
Dejte mi prosím typy co máte vy za postele pro dětičky, mám favorita z ikei http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S39823978 ale trochu se bojim, že je tak malá. Včera jsme se byli mrknout i v Kice a Asku a nic jsme nevybrali, buď to je předražený, nebo se mi nelíbí a stejně bych tam ještě musela dokupovat zábranu...
tu máme a zas tak malá mi nepřijde ale my jí brali kvůli místu,kdybych měla místo,kupuju už klasiku 200x80
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Registrován: stř 04. bře 2009 1:25:54 Příspěvky: 5012 Bydliště: Německo
jako mě se líbí a ta cena je dobrá, akorát nevím, asi bych šla do větší, my máme dětskou postýlku 70x140, tak pro nás by to nebylo takový terno ale popravdě nekoukala jsem ještě co kde mají
Já bych mu chtěla koupit 100nebo 120*200cm .Tahle malá je jak postýlka a to se mi z zbytečný
adámek má zatím na postýlce sundanou bočnici, protože na jeho postel místo nemáme, ale do domečku - doufám nejdýl v r. 2011 mu chci taky pořídit 120x200
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
My máme tuto.http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S59851606 Za prvé se mi líbí, že je dětská a za druhé na větší ani není místo. Asi bych ani velkou nekoupila, protože znám puberťáky. Náš mladej má teď druhou postetl a jak se přestěhujem, tak budem kupovat novou, protože tahle, ač z masivu borovice, tak už je rozgeglaná a mladej si aspoň sám vybere jakou chce. Budu mu kupovat už tu větší tu jednu a půl, nevím jaké jsou to přesně rozměry.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru