no holky to je problem - psala sem vcera ze mi dosly baterky ve fotaku a nabijecku si odtehoval bratr.. ale zitra se ma stavit jeho holka tak ji pisnu at ji dovaly a ja to bliknu ale stejne nic asi neuvidite je faaaakt mikro ale treba mi jen sibe,,, a misto na gyndu pujdu na ocni
Předmět příspěvku: Re: foto neni ale... jen ty koho to zajima
Napsal: stř 13. led 2010 9:31:24
Registrován: sob 31. led 2009 22:39:33 Příspěvky: 2346 Bydliště: Nepomuk
carodejka_johanka píše:
Holky ja si ho rano udelala a? normalne vidim druhou carku ale desne moooc svetlou ale snad tam je v patek to ete zopakuju nez pujdu k Dr. tak mi drzte palcaky!!!!!!! ps: nebo mi mozna jen hrabe
no a nebo je blbej test no jsedu s malou a koupim ete dalsi a zkusim... prijde mi totiz ted ze ten test je celkove takovej naruzovelouckej takze to je spatnej test OMLOUVAM se za skandal
Holky ja si ho rano udelala a? normalne vidim druhou carku ale desne moooc svetlou ale snad tam je v patek to ete zopakuju nez pujdu k Dr. tak mi drzte palcaky!!!!!!! ps: nebo mi mozna jen hrabe
a nemůže to být těmi hormony?
no predtim sem mela ciste bily a jen rudou carku takze nevim nevim ale jak sem pisala...
Předmět příspěvku: Re: foto neni ale... jen ty koho to zajima
Napsal: stř 13. led 2010 9:33:37
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
carodejka_johanka píše:
:klokan: no a nebo je blbej test no jsedu s malou a koupim ete dalsi a zkusim... prijde mi totiz ted ze ten test je celkove takovej naruzovelouckej takze to je spatnej test OMLOUVAM se za skandal
:klokan: no a nebo je blbej test no jsedu s malou a koupim ete dalsi a zkusim... prijde mi totiz ted ze ten test je celkove takovej naruzovelouckej takze to je spatnej test OMLOUVAM se za skandal
nejlepsi je mamatest,jinym ja neverim
já taky, kupuju ten za 30Kč, jak jsou tam dva a ty jsou nejlepší.
já taky, kupuju ten za 30Kč, jak jsou tam dva a ty jsou nejlepší.
ty ja sem mela taky ale ted mam nakej jinej ale co sem delala v pondeli tak byl v pohode - bilej a jen cervena carka... tenhle je asi vazne divnej ...PROMINTE HOLKY mela sem takovou radost
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru