Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Moc krásný! Jindra kočičky miluje. Dneska jsem byli na návštěvě u kamarádky, která má kočku a psy. Psy ho absolutně nezajímali, ty má doma, ale s kočkou si vydržel hrát skoro celou dobu, co jsme tam byli.
Moc krásný! Jindra kočičky miluje. Dneska jsem byli na návštěvě u kamarádky, která má kočku a psy. Psy ho absolutně nezajímali, ty má doma, ale s kočkou si vydržel hrát skoro celou dobu, co jsme tam byli.
to je fajn, malá si s ní taky hraje a beruška-tak se jmenuje drží a ani se nehne, malá jí přemístuje z pokoje do pokoje. no máme hodnou kočku
Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
Maminka22 píše:
Majkýsková píše:
to je fajn, malá si s ní taky hraje a beruška-tak se jmenuje drží a ani se nehne, malá jí přemístuje z pokoje do pokoje. no máme hodnou kočku
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru