Registrován: stř 04. úno 2009 19:33:05 Příspěvky: 9727 Bydliště: Praha
pellullinka píše:
PjóDatlé píše:
Jé tohle není můj styl, nelíbí se mi kombinace barev zlata, ale chápu, že někomu se to líbí....
jojo každý má jiný styl. původně jsme šli pro žluté, ale jsem ráda, že jsme vybrali kombinaci, aspoň se mi to hodí ke zásnubáku a nosím stejně spíš stříbro .. JInak kdybychom byli bohatí tak bychom měli určitě jiné snubáky, ale nejsem ochotná dát 15tis. za prstýnky
My máme kombinaci bílýho a červenýho zlata je o naprosto super. Takže já určitě schvaluju.
pellullinka píše:
Ahoj holky, chodím si k vám většinou číst, nějak nemám sílu reagovat. Jsem poslední dobou nějaká unavená, asi spací nemoc
Ale musím vám ukázat naše snubáčky, objednávali jsme je 20.4. a paní říká, tak měsíc že to bude trvat. za týden volala že jsou na krámě... i cena nás příjemně překvapila a jsme z nich nadšení :-) už se nám ty přípravy rozjíždí.
v podnělí jdeme s mamkou k cukrářce :-)
Já už se na ten den tak těším!!!
krásný ,ty se máš,že tě čeká teprve ten svatební den.Já bych si to hned zopákla,bylo to krásný,člověk se cítil jak princezna.
Ahoj holky, chodím si k vám většinou číst, nějak nemám sílu reagovat. Jsem poslední dobou nějaká unavená, asi spací nemoc
Ale musím vám ukázat naše snubáčky, objednávali jsme je 20.4. a paní říká, tak měsíc že to bude trvat. za týden volala že jsou na krámě... i cena nás příjemně překvapila a jsme z nich nadšení :-) už se nám ty přípravy rozjíždí.
v podnělí jdeme s mamkou k cukrářce :-)
Já už se na ten den tak těším!!!
krásný ,ty se máš,že tě čeká teprve ten svatební den.Já bych si to hned zopákla,bylo to krásný,člověk se cítil jak princezna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru