Mamulenky,dostala jsem schválení k založení nového seznamu SNAŽILEK 2010 Tak vzhůru do toho
Předsnažilky MarcelaK terčula martina79
1.měsíc snažení yasmin.1985 Marketa janulaa
2.měsíc snažení
3.měsíc snažení nomi84
4.měsíc snažení
5.měsíc snažení
6.měsíc snažení
7.měsíc snažení
8.měsíc snažení
Ze snažilky těhulka vikynečka 3. měsíc se zadařilo TPúnor-chlapeček Sany13 ... TPbřezen-chlapeček Michaluška 7. měsíc se zadařilo TPduben Sellene 3. měsíc se zadařilo TPkvěten Koláčkovi 5.měsíc se zadařilo TP Linducha 2.měsíc se zadařilo TPčerven Monulka.h 4.měsíc se zadařilo TP Bonparka 5.měsíc se zadařilo TPčervenec Renďousek 4.měsíc se zadařilo TPčervenec Borůvka 1.měsíc se zadařilo TP
Registrován: čtv 05. úno 2009 21:16:52 Příspěvky: 2979 Bydliště: Jindřichův Hradec
Holky, tak já byla zapřísáhlá odpůrkyně dalšího těhu(teď), ale když vidim, jak Daník miluje děti, jak si s nima vyhraje a je spokojený, tak ve mě začíná hlodat...jestli to fakt nechat za ty 4roky, jak jsem původně plánovala...takže nevím nevím...ale rozhodně kdyby náááááááhodou, tak až tak někdy koncem roku nebo spíš příští...takže mě si nepište
Holky, tak já byla zapřísáhlá odpůrkyně dalšího těhu(teď), ale když vidim, jak Daník miluje děti, jak si s nima vyhraje a je spokojený, tak ve mě začíná hlodat...jestli to fakt nechat za ty 4roky, jak jsem původně plánovala...takže nevím nevím...ale rozhodně kdyby náááááááhodou, tak až tak někdy koncem roku nebo spíš příští...takže mě si nepište
To se nedá co
chichichi adámek je za dětma taky jak litej
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru