Ještě jednou gratulace ke krásnému porodu.... Dalibor si malé ještě užije do syta, ale chápu, že vás to mrzí.... Já doufám, že Ondřej bude moct u porodu být.....
Tak se Zuziku moc mějte a užívejte si nového člena domácnosti
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
zuzinek.. píše:
Tak to byla docela rychlovka. V pondělí mě hospitalizovali s tím, že v úterý v 8 hodin ráno jdeme na věc. Večer se mě sestra ptala, zda chci něco na spaní tak jsem říkala, že ne, že pohoda, jenže zas taková pohoda to nebyla pořád jsem se převalovala, přemýšlela a ne a ne usnout. Potom kolem půl 2 přivezli holku po císaři a ta měla bolesti tak hekala a to už jsem nemohla spát vůbec. Tak jsem se ptala sestry zda ten prášek ještě můžu tak prý jo. No jenže prášek furt nic ale asi jak se tělo uvolnilo tak najednou mi tak nějak luplo v bříšku a najednou mi začala tíct voda. Tak říkám sestře, že mi asi praskla voda tak na to mrkla a prý že jo. Tak volala dr. a začala mi točit monitor. Ten prášek asi účinkoval na malou takže spala tak se to dr. moc nelíbilo i vzhledem k tomu, že měla ten pupečník kolem krku. Tak prý raděj to uděláme hned. A už to lítalo, zavázat nohy, zacévkovat a už jsem jela na sál. Tam mi dali kanylu do žíly a napíchli epidural. NO a pak už během čtvrt hodinky byla malá na světě. Minule jsem měla spinální anestezii a řeknu vám, že je to proti epiduralu sakra rozdíl. Minule jsem od pasu dolů necítila vůbec nic a teď jsem necítila bolest, ale dotyky jo takže jsem cítila, že mají vražené ruce v břichu a malou tahají ven . Pak mi ji ukázali a samo že jsem jak želva. Pak ji odnesli na novorozenecké a mě došili a odvezli na pokoj to bylo půl 5. V 8 už mi malou přivezli na kojení takže jsem se musela začít hýbat aspoň se převalit na bok takže jsem už dopoledne vstala a sestřička mi říkala, že jsem jak srna, že nevypadám jak pár hodin ale pár dní po císaři. No jo už jsem z minule věděla co a jak. No proběhlo to řekla bych úplně v pohodě jen nás moc mrzelo, že tam manžel nemohl být s námi aby aspoň malou hned po porodu viděl , no ale myslím, že si ji ještě užije dost a dost . Je to román
Dobrý porůdek a hlavní je,že jste zdravoučký
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Registrován: stř 28. led 2009 18:27:10 Příspěvky: 1852 Bydliště: Brno
Krasny porod, ja si rikala, ze se muselo neco stat (prasknout voda nebo pupecni snura kolem krku), ze ti ten cisar delali takhle v noci. Hlavne ze jste obe v poradku
Registrován: čtv 29. led 2009 10:37:48 Příspěvky: 1369 Bydliště: Teplice
Teda Zuzi gratuluju a musím říct mělas to fakt rychlý akorát se divím že tě nechaly hned po císaři se hýbat já po něm musela ležet 24hodin na intenzivce a pak jsem tedy měla první 2dny co dělat se jen zvednout z postele tak máš můj obdiv ale já krom tlaku necítila nic asi jsi měla něco jiného tedy než já, to muselo bekt divný cejtit ruce v břiše
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru